REKLAMI GEÇ

Başkandan meslektaşlarına iftar yemeği

Başkandan meslektaşlarına iftar yemeği

Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Sabahattin Çolak, merkez ve merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarına Polisevinde iftar yemeği verdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2010 Cumartesi, 17:05

İftar Yemeğine Vali Yavuz Erkmen, Denizli milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Mithat Ekici ve Emin Haluk Ayhan, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, İl Genel Meclisi’nin siyasi parti grup başkan vekilleri, daire müdürleri, köy ve mahalle muhtarları ile aileleri katıldı.

Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Sabahattin Çolak, mübarek bir ayda muhtarlar ile iftarda bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade etti. İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, “Ramazan ayları kaynaşma, iftarlarda buluşma günleridir. 12 gün sonra Ramazan sona erecek. Nice Ramazanlar diliyoruz. Sağlıklı Ramazanlar diliyoruz. Ülkemiz, Denizlimiz, beldelerimiz köylerimiz için sağlık sıhhat diliyoruz” dedi.

Vali Yavuz Erkmen de, “Ramazan ayı çok önemli çok kutsal bir ay. Bu ay vesilesi ile çeşitli zamanlarda birlikte oluyoruz. Burada amaç birlikte olmak, beraber olmak, kaynaşmak. Birlikten kuvvet doğar. Bizler ne kadar birbirimize sıkı sıkı sarılıp birbirimizle olduğumuz takdirde o zaman aşılmayacak sorun kalmaz. Biz Denizli’de bunun güzel örneğini görüyoruz. İl Genel Meclisi olarak çeşitli düşünceli arkadaşlarımız bir araya gelmiş durumda, ama hepsi canı gönülden Denizli için hizmet üretmeye çalışıyor. İl Özel İdaresi’ndeki ve kamu kuruluşundaki arkadaşlarımız gayret gösteriyor. Sivil toplum kuruluşundaki arkadaşlarımız destek oluyor. Tabii ki muhtar arkadaşlarımız bizim idare sistemimizde en uç noktada olan, yani vatandaşımızla birebir irtibatlı sürekli içli dışlı olan bir yönetici kurumumuz. Onların yaptıklarını biz her zaman takdirle karşılıyoruz. Burada bulunan bulunamayan tüm arkadaşlarımıza gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

12 Eylül 2010 tarihinde halk oylaması yapılacağını ve nüfus cüzdanlarında Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olmayanların oy kullanamayacağını ve bu durumdaki insanların, muhtarlık bölgelerinde varsa, muhtarlar tarafından uyarılması gerektiğinin altını çizen Vali Erkmen, “Nüfus cüzdanlarında TC kimlik numarası yazmadığı takdirde vatandaşlar oy kullanamayacaklar. O zaman vatandaşlık görevini yapmamış durumuna düşecekler. Bu anlamda bu nüfus cüzdanlarının değişmesi gerekiyor. Hafta sonraları nüfus müdürlükleri açık. Bu anlamda vatandaşlarımız dikkatli olurlarsa, yaşlı insanlarımıza uyarıcı görev yaparlarsa herkes vatandaşlık görevini yapacaklardır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu