REKLAMI GEÇ

Başkanlar personelle bayramlaştı

Başkanlar personelle bayramlaştı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, personeliyle bayramlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2015 Perşembe, 10:35

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesi kentin değişik noktalarındaki hizmet birimlerini tek tek gezerek personelle bayramlaştı. Denizli’ye birlikte hizmet ettiklerini vurgulayan Zolan, personele, “Büyükşehir çalışacak, Denizli’miz kazanacak. Büyükşehirimiz çalışacak, Denizli’deki insanlarımız daha da mutlu olacak. Hep beraber çalışacağız ve hep beraber Denizli’ye hizmet edeceğiz” diye seslendi.

ic-2

GÜRLESİN TÜM BİRİMLERİ GEZDİ
Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye birimlerini ziyaret ederek tüm personelme bayramlaşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, de “Ne mutlu bize ki, şehrimize, insanımıza, toplumumuza, çocuklarımızın geleceğine, hayata katkı sağlayarak yaşamımızı sürdürüyoruz. Bütün birimlerimizde; planlı, programlı, hedefli, çok yoğun hizmet üretiyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

ic-1

BAYRAMLAŞMA POZU
Merkezefendi Belediyesi’nde de bayramlaşma vardı. Belediye personeli ile bayramlaşan Başkan Muhammet Subaşıoğlu, dah sonra da objektiflere bayram pozu vermeyi ihmal etmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu