REKLAMI GEÇ

Bayram öncesi denetimler yoğunlaştı

Bayram öncesi denetimler yoğunlaştı

İlçe belediyeleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini yoğunlaştırdı. Merkezefendi’de pastaneler, Sarayköy’de ise gıda satışı yapan işyerlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2016 Perşembe, 09:46

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde gıda imalatı ve satışı yapılan işyerlerine yönelik denetimler yoğunlaştı.

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi pastanelerde denetimler yaptı. Denetimlerde gramaj, hijyen, yetki ve eğitim belgeleri ile işyeri düzeni ve personelinin kurallara uygunluğu incelendi. Kurallara uymayan işletmeler hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Yapılan denetimleri değerlendiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Ramazan ayı nedeniyle, halkımızın sağlıklı ve kaliteli ürün tüketebilmesi için bu denetimlerimizi daha da sıklaştırdık. Denetimler sırasında birtakım eksiklikler, olumsuzluklarla karşılaşsak da, genel manada işletmelerimizin kurallara uyduğunu söyleyebiliriz. Uymayanlara da zaten gereken cezai müeyyideyi yapıyoruz” dedi.

SARAYKÖY BELEDİYESİ’NDEN SIKI DENETİM
Sarayköy Belediyesi Zabıta Amirliği ve Veterinerlik Hizmetleri ekipleri de, ilçe genelinde gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerde denetimler gerçekleştirdi. Gıda üretimi yapılan işletmelerin hijyen, gramaj, evrak ve uygunluk kontrolleri yapılırken, gıda satışı yapan market, bakkal ve büfelerde ise ürünlerin son kullanma tarihleri ile ilgili denetimler yapıldı.

denizli-saraykoy-denetim-zabita

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, vatandaşların sağlığı ve güvenli alış veriş yapabilmesi için titiz davrandıklarını belirterek, denetimlerin bundan sonra da süreceğini söyledi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu