REKLAMI GEÇ

Belediye otobüsü orta refüjde askıda kaldı

Belediye otobüsü orta refüjde askıda kaldı

Halk Caddesi’nde, orta refüjde askıda kalan otobüs, sosyal smedyada günün konusu oldu. O anı gösteren fotoğraf, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2015 Cuma, 16:34

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri çeşitli nedenlerle haberlere konu oluyor. Bu kez haber unsuru olan fotoğraf, görenleri hem gülümsetiyor hem düşündürüyor. Düşündüren, şoförün kullandığı otobüs ile Halk Caddesi’nde kendi şeridi yerine, orta refüjü kullanarak yola devam etme isteği. Gülümseten ise, bu eylemini gerçekleştirmek isterken otobüsün askıda kalması.

Görgü tanıklarının anlattığına göre, Halk Caddesi’nde bir otobüs kaza yaptı. Belediye otobüsünün şoförü de o aracın yanında geçip yoluna devam etmek istedi. Ama bunu yaparken de orta refüje çıktı. Sonra da araç orada askıda kaldı.

Belediye otobüsünün Halk Caddesi’nin bir şeridini kapatarak trafik akışını engellediği anın fotoğrafı, sosyal medyada paylaşılınca, kısa sürede günün konusu oldu. Çok sayıda kişi beğeni bütonunu tıklarken, onlarca da yorum yapıldı.

İşte o yorumlar

ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu