REKLAMI GEÇ

Belediyelerden Belediyelere Destek

Belediyelerden Belediyelere Destek

Denizli Belediyesi’nde bir heyet, Denizli, Honaz, Cernavoda ve Viborg belediyelerinin AB destekli ortak yürüttüğü ‘Belediyelerin Belediyelere Desteği Projesi’ kapsamında Danimarka’da nicelemelerde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 16 Ekim 2009 Cuma, 16:56

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal başkanlığındaki Denizli Belediyesi ekibinde 19 kişi görev aldı. Türkiye’den 2, Danimarka’dan ve İtalya’dan birer belediyenin ortak yürüttüğü projede, 6 gün süren staj eğitimi verildi. Eğitimde, içme suyu arıtma tesisleri, enerji üretim tesisleri, atık su arıtma tesisleri, alt yapı sistemleri üretim fabrikası, çamur arıtma tesisleri, su tedarik sistemleri ele alındı. Ekip ayrıca, katı atık arıtma tesislerinde incelemelerde bulunup teknik bilgi aldı. 4 belediye arasında, belediye kamu hizmetleri, yeşil alanlar ve bakımı, göller, içme suyu ve atık su tarifelendirmeleri belediyelerin birleşmesi ve teşkilatın yeniden yapılanması konularında teknik bilgi paylaşımları da gerçekleştirilmiştir.
Çalışma sonunda teknik ekipler arasındaki işbirliğinin devamı ve belediyelerin hizmetlerinin geliştirilmesi ile ilgili ortaklığın sürdürülmesi konularında niyet kararı alınmıştır. İnceleme, staj ve karşılıklı görüş alış verişi paylaşımının son derece olumlu ve yerinde olduğu bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu