REKLAMI GEÇ

Bornozları açık artırma ile satıp hastaneye bağışlayacak

Bornozları açık artırma ile satıp hastaneye bağışlayacak

Attığı “Şu bornozla fotoğrafı olan kişi hangi beyliği temsil ediyor” tweeti tepki çeken ve gösterilen tepkilerin ardından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığından istifa etmek zorunda kalan Prof. Dr. Hasan Herken, protestoculara “Daha çok bornoz gönderin. Çünkü onları açık artırma ile satıp hastaneye bağışlayacağım” diye seslendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2015 Salı, 14:45

Ak Saray’daki bir törende,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı16 Türk devletini temsilen merdivenlere sıralanan muhafızlarla birlikte gösteren fotoğrafa, sosyal medya üzerinden “Şu bornozla fotoğrafı olan kişi hangi beyliği temsil ediyor” yorumunu yapan Prof. Dr. Hasan Herken, gündemdeki yerini koruyor.

SOSYAL MEDYA ÇOK İLGİNÇ
Attığı tweet ve ardından gösterilen tepkiler yüzünden PAÜ Tıp Fakültesi Dekanlığından istifa eden Prof. Dr. Herken, yaşadıklarına esprili bir dille yaklaşım sergiliyor. Prof. Dr. Herken, tepkiler üzerine verdiği yanıtların birisinde, bilimsel çalışmaları yerine böyle gündeme gelmekten yakındı.

hasen-herken-tweet-3

BORNOZLARI SATACAK
Bir başka tweette AK Partili gençlerin kendisine bornoz göndermesine değinen Prof. Dr. Herken, daha fazla bornoz talep etti ve bunları açık artırma ile satıp Psikiyatri Hastanesi’ne bağışlayacağını bildirdi.

hasan-herken-twitter-2

“ANNELERİ AĞIZLARINA BİBER SÜRMEMİŞ”
Prof. Dr. Hasan herken, kendisine sosyal medya üzerinden ağır ifadelerle yüklenenlere de, “Gençler muhterem anacığımla tanışmak istiyorlarmış. Anacığım küçükken ağzıma acı birer sürerdi. Bu gençlerin anneleri zamanında ağızlarına acı biber sürmemiş herhalde. Öldürüz, bombalarız, parçalarız diyenler oldu. Dünya onların olsun. Ben hiçbir zaman makam mevki peşinde koşmadım. Günübirlik gündemlerden de medet ummadım” yanıtını verdi.

İSTİFASI İSTENDİ Mİ?
Bu arada katıldığı bir televizyon programında istifası istenip istenmediği sorusunu yanıtlayan Prof. Dr. Herken, “Bu rektörlük seçimleri de ayrı bir alem zaten. Seçim midir yoksa insanları kamplaştırmak, kavga ettirmek için bir ortam mıdır, o da tartışılır” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu