REKLAMI GEÇ

Bu kavşak sürücüleri strese sokuyor

Bu kavşak sürücüleri strese sokuyor

Merkezefendi, Fatih ve Devrim caddeleri ile Karcı Yolu’nun kesiştiği kavşakta sabah ve akşam saatlerinde trafik içinden çıkılmaz hal alıyor. Bu bölgeden geçen sürücüler, yapılan kavşak düzenlemesini eleştirerek, “Hani trafik rahatlayacaktı?” diye soruyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2015 Pazartesi, 09:09

Denizli Büyükşehir Belediyesi bir süre önce kent trafiğinin yoğunlaştığı ve çevre yolu gibi işleyen, şehir merkezi ve Sanayi Sitesi’nden gelen taşıtların 29 Ekim Bulvarı ile Fatih Caddesi’ne geçmesini sağlayan Merkezefendi Caddesi’nde bir kavşak çalışması gerçekleştirdi.

Amacın, sabah ve akşam saatlerinde artan taşıt trafiğini hızlandırmak olduğu ifade edildi. Ancak, Merkezefendi, Fatih ve Devrim Caddeleri ile Karcı Yolu’nun kesiştiği kavşaktaki düzenleme, trafik akışını hızlandırmak yerine daha da yavaşlattı. Karcı Yolu ile Devrim Caddesi’nden karşıya geçişlerin iptal edilmesine sürücülerin tepkisi dinmiyor.

Bu düzenleme nedeniyle Özay Gönlüm Meydanı’na çıkmak zorunda kaldıklarını belirten sürücüler, “B29 Ekim Bulvarı ile Akkonak ve Karaman mahallelerinden gelen taşıtlarla birlikte trafik akışı zaten yavaştı. Buna bir de kavşak dönüşleri eklenince trafik içinden iyice çıkılmaz hal alıyor” dedi.

Bu arada, kavşaktaki düzenlemede yaya geçişleri de sıkıntılı oluyor. Yayalar, yoğun taşıt trafiğinin içinde yolun karşısına geçerken sık sık kazalarla burun buruna geliyor.

Yorumlar

Göksel Parlar   -  Bağlantı 7 Nisan 2015, 20:44

Adliye kavşağı ve eski huzurbul yeni cinkaya cami kavşaklarında da çalışma başladı. Şimdiden alternatif yol bulmaya başlamak lazım. Son hali, ilk halini aratıyor malûmunuz.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 6 Nisan 2015, 22:12

Benden olsun diyeeee Türkiye’nin 4 1 yanından toplama adamlarla çalışan bir belediye… Şaka gibi. Siz sözünüzü unutmadığınız gibi. BU YÜCE TÜRK MİLLETİ DE SİZİ UNUTMAYACAK…

vatandaş m   -  Bağlantı 6 Nisan 2015, 14:18

Trafik rahatlayacağına keşmekeş hal aldı. Her gün sabah akşam kullandığım yol burası. Özellikle sabah saatlerinde Esma hatun ve 29 ekim bulvarı ışıklarının kuyruğu ta akkonak parkının önüne kadar uzanıyor..

TECRÜBE   -  Bağlantı 6 Nisan 2015, 13:22

İKİNCİ BİR HUSUSTA ASFALT OLAN YOLLARDA YAPILAN TAMİRATLAR.YOLLAR YAMANMAKTAN DELİK DELİŞ OLMUŞ.YAPILAN YAMALAR ZATEN ACEMİCE.YAĞMURDA TEKRAR ÇUKUR.TAMİRAT İŞİNİ YAPAN BÖLÜMÜ KOMPLE EĞİTİME ALMAK GEREK.BELKİ O ZAMAN YAPILAN MASRAFLAR BOŞA GİTMEZ.

denizlili   -  Bağlantı 6 Nisan 2015, 12:01

ben yaptım oldu zihniyetine alışacağız……

Mustafa   -  Bağlantı 6 Nisan 2015, 10:58

İlokul mezunu bir insan dahi o şekilde baştan savma bir kavşak düzenlemesi yapmaz sözde bu düzenlemeyi mühendisler yapıyor yapan mühendisler nasıl bir mühendis olduysa.gerçi belediyeye hepsi torpille girdiklerinden olsa gerek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu