REKLAMI GEÇ

Bu kursla hayalini gerçekleştirdi

Bu kursla hayalini gerçekleştirdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü’nde kurs alan Feride Gök, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tezhip Ana Sanat Dalını birincilikle kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2014 Çarşamba, 11:50

Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve çeşitli dallarda gençlere ücretsiz eğitimler veren Genç Denizli Kulüpleri, bir gencin daha hayallerini gerçekleştirmesine katkıda bulundu. Genç Denizli’nin eğlenme ve öğrenme sağlayan kulüp projesiyle yüzlerce genç ilgi alanları doğrultusunda ücretsiz kurs alma imkanına kavuşurken, bu kapsamda Denizlili Feride Gök, yetenekle öğrenci kabul eden güzel sanatlar fakültesine girmek için Genç Denizli Resim Kulübü’nden eğitim almayı tercih etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde verilen resim kursundan destek alan Gök, yoğun bir çalışma temposunun ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği yetenek sınavına girdi. Sınavda, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tezhip Ana Sanat Dalını birincilikle kazanan Feride Gök, Genç Denizli Resim Kursu’nun hayallerini gerçekleştirmesine katkı sağladığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu