REKLAMI GEÇ

Bu yazın trend renkleri: Neon

Bu yazın trend renkleri: Neon

Halikarnas Kültür Sohbetleri’ne konuk olan Moda Tasarımcısı Emre Coşgun, modanın kişinin kendi vücudunu tanıması olduğunu belirtti. Coşgun 2015 yazının trend renklerinin ise neon renkler olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2015 Cumartesi, 14:42

Denizlihaber.tv’de her hafta yayınlanan Halikarnas Kültür Sohbetleri programına konuk olan Emre Coşgun, modacılığın aile mesleği olduğunu söyledi.

Coşgun, “ Her işin bir zorluğu olduğu gibi bu işin de bir takım zorlukları var. Ancak ben bu mesleği çok seviyorum. İşe gönülle aşkla bağlanınca hepsi geçiyor. Bu meslek aile köküme dayanan bir meslek. Ailem de tekstil üreticisi. Küçüklüğümden bu yana kıyafet tasarlıyorum” dedi.

Modanın kişinin kendi vücudunu tanımasıyla oluştuğunu belirten Coşgun, “İnsan kendi vücudunu tanıyarak modayı oluşturur. Çünkü ne kadar pahalı kıyafet giyinsek de bize yakışmadıktan sonra anlamı yok” dedi.
Bu yılın trend renklerinin neon renkler olduğunu ifade eden Modacı Coşgun, “Canlı çarpıcı renkler moda bu sene. 35-40 yaşları için de daha çok gül desenleri, hayvan baskılı tişörtler bulunuyor. Abiyede ise su yeşili ve pudra renkleri ön planda” diye konuştu.

Giyimde dekoltenin ölçülü olması gerektiğini vurgulayan Coşgun, “Şık oturaklı ölçülü giyinmek lazım. Çok uç dekolteler benim tarzım değil. Bana çok gülünç ve mide bulandırıcı geliyor. Geçen sezon çok mini şortlar gördüm. Şortun da bir ayarı var. Söyleyemeyeceğim ölçüde şortlar giyiyorlar. Bence komik duruyor. Bir genç kızın güzelliği kendini saklamasıdır, duruşudur, tarzıdır bence” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu