REKLAMI GEÇ

Mecliste ihanet tartışması

Mecliste ihanet tartışması

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarına gergin başladı. Toplantıda, gündem dışı söz alan MHP Grup Başkanvekili Yusuf Garip, “Türkiye’nin bugün geldiği noktaya baktığımızda ‘çözüm süreci’nin ‘ihanet süreci’ olduğunu görüyoruz” sözleri AK Parti grubunu kızdırdı. Meclis Başkanı Osman Zolan, “Bunu söylemek senin haddin değil. Sözünü geri al” diyerek sert tepki gösterdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2015 Cuma, 18:33

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. 68 gündem maddesinin okunarak ilgili komisyonlara havale edildiği toplantıda, Denizli’nin de 3 şehit verdiği terör olayları damgasını vurdu.

denizli-buyuksehir-belediye-meclisi-gergin-basladi-ic-1

CHP ÖNERGE VERDİ
CHP Grup Başkanvekili Halil Özonuk imzası ile Meclis Başkanlığı’na verilen önergede, Ali Marım’ın belediye başkanlığı döneminde şehitlerin anısını yaşatmak adına Demokrasi Meydanı’ndaki çınar ağaçlarına terör olaylarında şehit düşenlerin isimlerinin verildiği hatırlatıldı. Ancak meydan düzenlemesi sırasında ağaçların sökülerek şehit isimlerinin kaldırıldığının belirtildiği önergede CHP grubu, “Şehitlerimizin aziz hatırası ne oldu” diye sordu.
CHP grubunun önergesine sözlü olarak cevap veren Başkan Osman Zolan, şehitlerin adının İncilipınar Parkı’ndaki kaidede yaşatıldığını söyledi.

denizli-buyuksehir-belediye-meclisi-gergin-basladi-ic

İHANET SÜRECİ TARTIŞMASI
MHP Grup Başkan Vekili Yusuf Garip AK Parti’nin 2002 yılında sıfır terör ile iktidarlığı devraldığını hatırlatarak, “Son dönemde artan terör olayları, gelen şehitlerimiz yürüklerimizi acıtmıştır. Türkiye’nin bu noktaya gelmesinin nedeni, çözüm süreci adı altında uygulanan ihanet sürecidir” sözleri AK Parti grubunu kızdırdı.

“BUNU SÖYLEMEK SENİN HADDİN DEĞİL”
Meclis Başkanı Zolan, MHP Grup Başkan Vekili Garip’e, “Bunu söylemek senin haddin değil. İhanet sözünü asla kabul etmiyoruz. Sözünü geri al. Şimdi şehitlerimizin kemiklerini sızlattık” diyerek sert bir dille uyardı.

Yorumlar

yorumcu   -  Bağlantı 12 Eylül 2015, 17:01

sayın zolan herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.sayın garip fikrini düşüncesini ifade etmiş ,en doğal hakkıdır.o kadar

iso   -  Bağlantı 12 Eylül 2015, 07:56

2002 de IMFin piyonu olmuş bir hukumet, piyon cumhurbaşkanı, %99 u müslüman olan ülkede müslüman gibi yaşatılmayan ve dışlanan bir kamu düzeni, siyasete ve devlete yön veren bir medya, ekonomisi çökmüş bir devlet..dış güçlerin amacı bu zaten

zeki yildiz   -  Bağlantı 12 Eylül 2015, 07:46

Şowmen Arkadaş. Orası belediye meclisi. Denizli belediyeciliği konuşulur. Afferim çok güzel laf yaptın. Denizlinin sorunlarını çözdün.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu