REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Belediyesi Mahalle iftarlarına Fatih’den başladı

Büyükşehir Belediyesi Mahalle iftarlarına Fatih’den başladı

Ramazan ayı için geleneksel hale gelen mahalle iftarları bu yıl Fatih Mahallesi’nden başladı. Mahalleli kapalı pazaryerine kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2019 Perşembe, 14:33

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı, bu yıl Fatih Mahallesi’nden başladı. Kapalı pazaryerine kurulan iftar sofrasına yaklaşık 5 bin kişi oturdu. Başkan Osman Zolan da iftara katıldı ve birlik, beraberlik mesajları verdi.

Eşi Berrin Zolan ile birlikte iftar yemeğine katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, davetliler, mahalle muhtarları da eşlik etti. İftara gelen vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Osman Zolan uzun yıllar mahalle sakinleri ile birlikte mahalle iftarları gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ramazanımızın bu güzelliğini birlikte yaşamak için iftarlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Çünkü bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimiz var, bunları yaşamak ve yaşatmak durumundayız. Gençlerimize, çocuklarımıza ve her bir bireyimize bunu en iyi şekilde aktarıp onlarla bir ve beraber olarak bu güzellikleri yaşamak gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu