REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Belediyesi’nde bakan hazırlığı

Büyükşehir Belediyesi’nde bakan hazırlığı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu 11 Ekim Pazar günü Denizli’de olacak. Bir dizi etkinliğe katılacak bakanların Denizli ziyareti öncesi Büyükşehir Belediyesi’nde seferberlik yaşanıyor. Belediye binasının tüm camları silindi, vatandaşlar temizlik çalışmalarını, “Bakanlar bakacak temiz olsun” diyerek yorumladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2015 Cuma, 17:47

1 Kasım seçimleri için geri sayım başladı, siyaset sahnesi iyiden iyiye hareketlendi. Tüm siyasi partiler alanlara inerken, AK Parti seçim çalışmalarını bakanların desteğiyle sürdürüyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci bir süredir seçim çalışmaları için Denizli’de açılış üstüne açılış yapıyor. Denizli, pazar günü Zeybekci ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’yu da ağırlamaya hazırlanıyor.

İki bakan önce Pamukkale’de Hierapolis kazı ve restorasyon çalışmalarıyla ilgili incelemede bulunup, son durumla ilgili basına bilgi verecekler. Ardından Laodikya Antik Kenti’ni gezecek olan iki bakan, valilik ve Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret edecek.

İki bakanın ziyareti öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde de hummalı bir çalışma yürütülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın makam odasının camlarının silinmesi başta olmak üzere, kapsamlı bir temizlik çalışması yürütülüyor. İtfaiye ekiplerinden de destek alınarak yapılan temizliği izleyen vatandaşlar, bu çalışmaları “Bakanlar bakacak temiz olsun” sözleriyle yorumladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu