REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Belediyesi’nde Halk Günleri başlıyor

Büyükşehir Belediyesi’nde Halk Günleri başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Halk Günü” uygulamasıyla haftanın Salı günleri Denizli halkı ile buluşacak. İlk halk günü buluşması için 4 Ağustos’a randevu verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2015 Salı, 16:27

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, düzenleyeceği halk günü ile vatandaşlarla buluşacak. Her ayın ilk salı günü Denizli Büyükşehir Belediye binasında düzenlenecek olan Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelecek olan Zolan ile ilk toplantıyı 4 Ağustos Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

HALK GÜNLERİ GELENEKSEL HALE GELECEK
Halk Günü’nde dile getirilecek görüşlerin yerel yönetici olarak kendilerine daha fazla katkı sağlayacağını düşündüğünü söyleyen Başkan Zolan, “Bu nedenle her ayın ilk salı gününü, Halk Günü düzenleyeceğiz. Bu buluşmaları geleneksel hale getirip vatandaşlarımızın sorun, istek ve önerilerini dinleyeceğiz” dedi.

RANDEVU ALMAK YOK
Halk günlerinde vatandaşların randevu almadan sorunlarını kendileriyle bire bir paylaşma imkanı bulacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Halkımız burada ihtiyaçlarını doğrudan anlatacak, bizlerde bu dertlere çare olmak için gayret sarf edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu