REKLAMI GEÇ

Büyükşehir, Beyağaçlıların 44 yıllık hayalini gerçekleştirdi

Büyükşehir, Beyağaçlıların 44 yıllık hayalini gerçekleştirdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Beyağaçlıların 44 yıllık hayali olan Köyceğiz bağlantısını sağladı. 2012’de açılan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanan yol, Beyağaç’ın Muğla’ya olan uzaklığını da 130 kilometreden 68 kilometreye düşürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2016 Perşembe, 15:51

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Beyağaçlıların yarım asırdır açılmasını beklediği Beyağaç-Köyceğiz yolunu tamamladı. Yolun asfaltlanmasının ardından Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, meclis üyeleri ve muhtarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

denizli-buyuksaher-belediyesi-beyagac-koycegiz-yolu-asfaltlandi-3

KAYMAKAM ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR
Köyceğiz yolu için Başkan Osman Zolan’a teşekkür eden Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, “Beyağaç uzun yıllardan beri sadece Denizli’den gelişi olup, çıkışı olmayan küçük kalmış bir ilçemizdi. Sizin özverili çalışmanız ve bize olan desteğiniz sayesinde Muğla’ya iletişimimiz oldu. 44 yıldan beri patika olan yolu asfalt hale getirdiniz” dedi.

AKÇAY: AĞABEYLİK YAPTINIZ
Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ise, “Denizli Belediye Başkanı olarak Beyağaç’a ağabeylik yaptınız. Büyükşehir olduktan sonra da hizmetlere sizinle beraber devam ediyoruz. Biz belediye olduğumuzdan beri Muğla’ya ulaşımı konuştuk. 44 yıllık hayalimizi 2016 yılında noktalamış olduk. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ZOLAN: BEYAĞAÇ’TA HİÇBİR SORUN KALMASIN İSTİYORUZ
Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Biz 30 Mart öncesinde Beyağaç’ı köy köy dolaştık. Çözülemeyen dertler ‘çözülecek’ dedik. Bunların içinde en önemlisi Karacaören yoluydu. Beyağaç, çıkmaz sokak denilen bir yerdi. Şükürler olsun vermiş olduğumuz sözü Ekim 2016 itibariyle yerine getirdik. Vatandaşlarımızın ihtiyacının karşılanmış olması bizleri ayrıca mutlu etti. Yapılması gereken işlerde Beyağaç Belediyemiz ve tüm ilçelerimizle birlikte çalışıp birlikte hizmet edeceğiz. Tek gayemiz hizmetkar olmak. Daha güzel işler yapacağız. 2017’nin sonuna kadar Beyağaç’ta hiçbir sorun kalmasın istiyoruz” ifadelerini kullandı.

denizli-buyuksaher-belediyesi-beyagac-koycegiz-yolu-asfaltlandi-1

Ziyaretin sonunda Başkan Akçay, Beyağaç’ta her yıl ağustos ayında düzenlenen Kartal Gölü Eren Günü Şenliklerini anlatan bir tabloyu Başkan Zolan’a hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu