REKLAMI GEÇ

Büyükşehir ekipleri arazi yollarını düzeltiyor

Büyükşehir ekipleri arazi yollarını düzeltiyor

Kış mevsiminde zarar gören arazi yollarında seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, özellikle üreticilerin tarlalarına daha rahat ve kolay ulaşımı için il genelinde yol tesviye çalışması yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2020 Cuma, 10:19

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminde meydana gelen yağışlardan dolayı arazi yollarında yaşanan bozulma ve hasarları gidermek için çalışma yapıyor.

Özellikle üreticilerin tarlalarına daha rahat ve kolay ulaşması için başlatılan çalışmada Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri bozulan güzergahlarda yol tesviyesi yapıyor. Denizli genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında ova yolları başta olmak üzere hasar gören ve tarım araçlarının geçmesine engel teşkil edecek durumdaki yollar ile mahalle içinde bozulan yollarda tesviye işlemleri gerçekleştiriliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin mahalle muhtarlarıyla iletişim halinde olduğu belirtilirken, ihtiyaç olan bölgelerde çalışmaların süreceği kaydedildi.

BÜYÜKŞEHİR HER ZAMAN ÜRETİCİNİN YANINDA
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kış mevsimiyle birlikte meydana gelen yağışlardan dolayı arazi yollarında bozulmalar yaşandığını, bundan dolayı çiftçilerin tarlalarına ulaşımında zorluklar yaşadığını söyledi.

Üreticilerin bağ, bahçe ve tarlalarına daha rahat ve kolay ulaşımı için arazi yollarındaki hasarları onardıklarını anlatan Başkan Zolan, “Büyükşehir tüm imkanlarıyla üreticinin yanında olmaya devam ediyor. Tüm çiftçilerimize bol, bereketli ve kazançlı bir üretim yılı diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu