REKLAMI GEÇ

Büyükşehir eylem planını açıkladı

Büyükşehir eylem planını açıkladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2016-2017 eylem planını açıkladı. Ulaşımdan alt yapıya, çevreden sokak hayvanlarına, evde bakım hizmetlerinden kültür hizmetlerine kadar 121 projenin bir yıl içerisinde tamamlanacağını söyleyen Başkan Zolan, 2016 yılı bütçesinin yüzde 70’ini ulaşıma ayırdıklarını ve 2016 yılının Denizli için “ulaşım yılı” olacağını vurguladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2016 Pazar, 15:42

Büyükşehir Belediyesi 121 projenin lansman toplantısı, Karahayıt Spa Hotel Colosae Thermal Otel’de yapıldı. Toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Sema Ramazanoğlu, Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, bir dönem Denizli’ye hizmet etmiş eski belediye başkanları ile Büyükşehir Belediyesi Daire başkanları ve personeli katıldı.

17 NİSAN TÜRKİYE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİR
Büyükşehir Belediyesi’nin 121 proje tanıtım toplantısındaki konuşmasını 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı anarak başlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof.Dr. Sema Ramazanoğlu, “17 Nisan’ının Türkiye’nin kaderini değiştiren ve Türk insanına ‘siz başarırsızınız’ özgüvenini aşılayan bir siyasetçinin ölüm yıldönümünüdür. 17 Nisan hafızalarımıza yer etmiş tarihtir. Cumhurbaşkanı Özal, içimizden biri, bir siyasetçi idi. Ruhu şad olsun” dedi.

zolan-eylem-plani-ic

ŞEHİRLER MEDENİYETİN AYNASIDIR
Şehirlerin medeniyetin aynası olduğunu söyleyen Bakan Ramazanoğlu, “Selçuklu ve Osmanlı döneminden miras aldığımız hem Anadolu’daki hem de başta coğrafyadaki şehirlerimiz medeniyetimizin özüyle şekillenirken, içinde yaşayan insanlarımızın da özüne, ruhuna uygun hayat sürmesine fırsat sağladı. Yani şehirler medeniyetin aynası olmuştur. Bugün burada, Büyükşehir Belediyesi’nin 1 yıllık eylem planı ile Denizli’nin geleceğine yatırım yapmış olacağız. Önümüzdeki dönem için ya Allah ya bismillah diyeceğiz. Ulaşımdan alt yapıya, park ve bahçelerden spor alanları, gençlik kültür merkezlerinden yaşam alanlarına, enerjiden çevre ve sağlıya kadar tüm bu yatırımlar hem şehrin çehresini hem de insanların yaşam kalitesini bir üst basamaya taşıyacaktır” dedi.

121 PROJEYİ TANITTI
Bakan Ramazanoğlu’nun ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 projeyi tek tek tanıttı. 121 Projenin 1 yıl içerisinde tamamlanıp hizmete sunulacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Nasıl hükümetimiz 3 aylık, 6 aylık, 1 yıllık eylem planlarını açıklıyorsa, bizde her yıl eylem planımızı açıklaşacağız. Bu projeler laf olsun diye söylenmiş projeler değil. Hepsinin alt yapısı hazırlanmış, bütçeleri ayrılmış başlanmaya hazır projelerdir” dedi.

2016 ULAŞIM YILI OLACAK
Denizli’nin en büyük sorunlarından birisi olan ulaşım sorununun 2016 yılı içerisinde çözüme kavuşacağını söyleyen Başkan Zolan, “Yaptığımız kamuoyu araştırmaları, anketlerinde Denizli’nin sorunları arasında ilk sırada ulaşım, trafik sorunu yer alıyordu. 2016 yılında hayata geçecek olan kavşak, üst geçit, akıllı kavşak, köprülü kavşak projeleri ile ulaşım sorunu çözüme kavuşacak. Ayrıca bütçemizin yüzde 70’ini ulaşıma ayırdık” diye konuştu.

DAİRE BAŞKANLARINA BİR TALİMATTIR
Proje tanıtım toplantısının aynı zamanda daire başkanlarına talimat toplantısı olduğunu belirten Başkan Zolan, “Benden bu kadar. Bundan sonra iş daire başkanları ve ekiplerimde. Onlar projeleri takip edecek ve zamanında tamamlanması için gerekli çalışmaları yürütecek. Bu toplantı aynı zamanda daire başkanlarına talimat toplantısıdır” dedi.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 18 Nisan 2016, 10:34

Bunların 121 projesi, sanki 121 yıl devam edecek gibi geliyor. Yıllardır sök-tak, sök tak. Şu sokaklar kazıla kazıla bir hal oldu. Gün geçmiyor ki kazıp kapattıkları yeri, bir daha kazmasınlar. Her yer yamalı bohça gibi. Yamalar da eğri büğrü.

Ali25000   -  Bağlantı 18 Nisan 2016, 09:20

Sayın vekilim başkanım TOKİ ler nolduuuu Ev lazım bizeeee

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu