REKLAMI GEÇ

Büyükşehir, Gümüşler’e Köprülü Kavşak yapmaya hazırlanıyor

Büyükşehir, Gümüşler’e Köprülü Kavşak yapmaya hazırlanıyor

Cumhur İttifakı’nın adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 258 vizyon projesini detaylandırmayı sürdürüyor. Zolan Gümüşler’e Köprülü Kavşak yapılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2019 Pazartesi, 12:11

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Denizli için 258 vizyon projesini anlatmaya devam ediyor. Başkan Zolan Projeler dahilinde Gümüşler’e Köprülü Kavşak yapılacağını ayrıca 100 kavşağın ise elden geçirilip yeni düzenleme ile daha güvenli hale getirileceğini söyledi.

Denizli için hazırladığı vizyon projeleri içinde ulaşıma oldukça fazla yer ayıran Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bugüne kadar Denizli’de 16 adet köprülü kavşak yaptık. Yeni dönem için de bu çalışmalarımız devam edecek. Bu kapsamda Gümüşler ve Cinkaya caddelerinin kesişimindeki mevcut trafik yoğunluğunu bitirmek amacı ile buraya bir köprülü kavşak yapılacak.  Bu yolu kullananların en büyük isteklerinden biri olan köprülü kavşak, tıpkı diğerlerinde olduğu gibi, yakıttan ve zamandan tasarruf sağlayacak, ayrıca bölgeye görsel bir güzellik katacak” dedi.

100 ADET KAVŞAK DÜZENLEMESİ: GÜVENLİ, HIZLI VE ESTETİK
Özellikle akıllı kavşaklarla trafiğin nefes almasına yardımcı olan çalışmalara, yeni dönemde 100 kavşağın daha katılacağını ve daha güvenli hale getirileceğinin altını çizen Başkan Zolan, “Tabii ki estetiğe de dikkat edeceğiz ve kavşakların çevre düzenlemelerini de en güzel şekilde yapacağız” diye konuştu.

CAN GÜVENLİĞİ EN ÜST SEVİYEDE: 10 ADET YAYA ÜST GEÇİDİ
Diğer taraftan yolların genişlemesi ve trafiğin hızlanmasıyla önem kazanan yaya üst geçitleri de unutmadıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, bugüne kadar 14 yaya üst geçidi yapıldığını, can güvenliği konusunda dev yatırımlar gerçekleştirildiğini ve 10 bölgeye daha yaya üstgeçidi yapılacağını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu