REKLAMI GEÇ

Büyükşehir otobüsleri YKS’ye gireceklere ücretsiz

Büyükşehir otobüsleri YKS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 27-28 Haziran tarihlerinde YKS’ye girecek öğrenciler için çalışacak. Sınava giriş-çıkış saatlerinde hizmette olacak belediye otobüsleri YKS’ye gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2020 Perşembe, 10:13

Denizli’de 27-28 Haziran tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı yaşayacaklar, sınav yerlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 27-28 Haziran tarihlerinde YKS giriş-çıkış saatlerinde hizmette olacak Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri sınava gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak. Söz konusu tarihlerde, YKS’ ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini şoförlere göstererek, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 27-28 Haziran günü sabah normal seferlerine başlayacak belediye otobüsleri saat 10.15’de seferlerine ara verecek. Otobüsler sınav bitiş saatinde yine hizmette olacak.

“Öğrencilerimizin başarıları bizleri de sevindirecektir”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, YKS’ye girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin yıl boyunca hazırlandıkları sınavda başarılı olacaklarına inanıyor, her birine muvaffakiyetler diliyorum. Gençlerimize daha iyi bir gelecek inşa etmek için çaba gösteren tüm eğitim camiası ve velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi. Tüm hemşehrilerini hafta sonu yapılacak sınav için alınan önlemlere uymaya davet eden Başkan Osman Zolan, “Öğrencilerimizin başarıları bizleri de sevindirecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu