REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’de Halk Günü’ne devam

Büyükşehir’de Halk Günü’ne devam

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinlediği Halk Günü buluşmasına yarın devam edilecek. Başkan Osman Zolan saat 10.00’dan itibaren Halk Günü’ne katılanlarla bir araya gelecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2015 Pazartesi, 15:00

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk salı günü düzenlediği “Halk Günü”nü sürdürüyor.

Yarın saat 10.00’dan itibaren Halk Günü için Büyükşehir Belediyesi’ne gelenleri dinleyecek olan Zolan, “Gerçekleştirdiğimiz Halk Günümüzün ne kadar faydalı olduğunu görüyorum. Fark edemediğimiz, bilgimiz olmayan, halloldu diye düşünüp eksik kalan veya görmediğimiz konuların olduğunu öğreniyoruz. Vatandaşlarımızın şahsi sıkıntıları ile ilgili ise onlar için büyük, bizlerin rahatlıkla çözebileceğimiz hususların olduğunu gördük. Anında talimatlarımızı veriyor ve çözülmesi için adımlarımızı atıyoruz. Oldukça verimli geçen bu buluşmalarda Denizli’ye ilişkin söyleyecek sözü, istek, dilek ve önerisi olan tüm vatandaşlarımızı Büyükşehir Belediyesi’ne bekliyorum” dedi.

Bugüne kadar yaptıkları her hizmette “önce insan” anlayışını benimsediklerini ifade eden Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın fikir ve önerileri bizler için çok önemli. Bu görüşlerin yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu nedenle bu buluşmalar artık bizim için geleneksel hale geldi. ‘Bu şehir hepimizin’ duygusunu yaşayan herkese büyükşehir’in kapısı sonuna kadar açık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu