REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den 65 yaş üzeri ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Büyükşehir’den 65 yaş üzeri ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkması sınırlandırılan 65 yaş üzeri ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi yardımında bulunuyor. Salgınla mücadelede evde kalmanın önemine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Siz evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2020 Perşembe, 12:33

Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkmasının sınırlandırılmasının ardından harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi 65 yaş üzeri ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik gıda paketi yardımı yapıyor.

Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, ihtiyaç sahibi olan 65 yaş üzeri vatandaşlara, içerisinde çay, şeker, pirinç, sıvı yağ, bulgur, fasulye, nohut, mercimek, salça, hazır çorba ve makarnaların bulunduğu gıda paketlerinin dağıtımını yapıyor.

65 yaş üzeri ihtiyaç sahibi vatandaşların temel gıdalarının karşılanarak dışarı çıkmasının önüne geçmek isteyen Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yardım paketleri memnuniyetle karşılanıyor.

“BU GÜNLERİMİZİ SİZLERE BORÇLUYUZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 65 yaş üzeri maddi durumu iyi olmayan vatandaşların koronavirüs tedbirleri nedeniyle mağdur olmaması ve bir nebze de olsa ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla gıda paketleri hazırladıklarını söyledi.

Başkan Osman Zolan, “Çok değerli büyüklerimiz sizleri çok seviyoruz. Bu günlerimizi sizlere borçluyuz. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz. İçinde bulunduğumuz bu hassas dönemde sevdikleriniz ve kendi sağlığınız için lütfen zorunlu olmadıkça evlerinizden ayrılmayın. Siz evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz. Her zaman yanınızda olacağız. Biz güçlü bir milletiz, inşallah hep birlikte başaracağız.”

Yorumlar

Ahmet anil   -  Bağlantı 3 Nisan 2020, 10:07

1945 doğumlu Annem evde tek başına vermeye başvuracağız a aba

Ürkiye özel   -  Bağlantı 2 Nisan 2020, 17:44

Ben 66 yaşındayım zilan kime yardım atmis yandaşlarımı karşıyakada oturuyorum 15 gündür dışarı çıkmıyorum oğlumda kronik hasta ise gitmiyor neredeymiş zorlanın yardimi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu