REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Aşçılık Kursu

Büyükşehir’den Aşçılık Kursu

Denizli Büyükşehir Belediyesi nitelikli meslek edindirme kurslarına bir yenisini daha ekledi. Bu yıl ilk kez açılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Aşçılık Kursu vatandaşların büyük ilgisini çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2014 Pazartesi, 14:24

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın Yenişehir eski Bilgi Evi ve Kurs Merkezi binasında açtığı Aşçılık Kursu büyük ilgi görüyor. Bu yıl ilk kez düzenlenen kursta, Aşçı Metin Ayhan Yiğit tarafından kursiyerlere yemek yapımı, masa dizaynı ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimler veriyor. 5 ay sürecek olan eğitim sonrasında kursiyerlere sertifika verilecek. 

denizli-belediye-ascilik-kursu-ic

Aşçı Metin Ayhan Yiğit, Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen eğitim statüsünde bir çalışma düzenlediklerini belirterek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bu yıl ilk kez Aşçılık Kursu açtı. Yaş sınırı olmayan kadın ve erkek tüm kesimin büyük ilgi gösterdiği kurslarımızda yemek yapımı, hazırlanışı ve yemeğe tat veren küçük dokunuşlar ve masa düzenlemesi ile ilgili bilgilerimizi veriyoruz. Sonrasında birlikte menü belirleyerek yemeklerimizi hazırlıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu