REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den “Çocuk bedenine dokunma” semineri

Büyükşehir’den “Çocuk bedenine dokunma” semineri

Denizli Büyükşehir Belediyesi, toplumda farkındalık yaratmak amacıyla önemli bir etkinliğe imza attı. Toplumun kanayan yarası çocuk istismarına karşı bilinç oluşturmanın hedeflendiği semineri Denizli Barosu avukatları verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2017 Salı, 15:00

Denizli Büyükşehir Belediyesi, toplumda farkındalık yaratmak amacıyla sosyal etkinlik merkezlerinde velilere yönelik “Çocuk Bedenine Dokunma” konulu seminer düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Aktepe, Anafartalar, Gökpınar, Sevindik ve Mehmet Akif Ersoy Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde düzenlenen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Denizli Barosu avukatlarının verdiği seminerde, çocuk istismarı konusunda bilinçlenmek ve daha duyarlı bir toplum olmak adına aileler bilgilendirildi.

Aileler tarafından yoğun ilgi gören etkinlikte, çocuk istismarı, istismara uğrayan çocuğa nasıl yaklaşılmalı? Çocukları çocuk istismarından nasıl koruyabiliriz? Çocuk istismarının psikolojik etkileri ve çocuklara yönelik cinsel istismarda hukuksal süreç konularında bilgiler verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu