REKLAMI GEÇ

Büyükşehirden minibüs açıklaması

Büyükşehirden minibüs açıklaması

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Fakülte-Çamlık ve Gökpınar minibüs hatlarının güzergahlarının değiştirildiğini açıkladı. İşte minibüslerin yeni güzergahları…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2014 Perşembe, 10:02

Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Komisyonu, Fakülte-Çamlık minibüs hattı ile birlikte Gökpınar minibüs hattının da güzergahını değiştirdi. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nin minibüslere kapatılması ile ilgili olarak esnafın “Tebligatları yeni aldık” şeklindeki tepkilerine de cevap verildi. Açıklamada, “Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne 07.03.2014 tarihinde Denizli İdari Mahkemesi tarafından tebliğ edilen güzergah düzenlemeleri ile ilgili karar doğrultusunda Denizli Belediyesi Trafik Komisyonu 27.03.2014 tarih 23 no.lu kararı ile hatları yeniden düzenlemiş ve 04.04.2014 tarihinde mevcut durak çalışanlarına ve ilgili şoförler ve esnaf odasına tebliğ edilmiştir” denildi.

YENİ GÜZERGAHLAR
Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasında Gökpınar ve Fakülte-Çamlık minibüslerinin bundan böyle izleyecekleri güzergahlar da kamuoyuna duyuruldu.

GÖKPINAR HATTI
Gökpınar’dan hareket ederek Yeniyol üzeri Bağbaşı Yolu, Süleyman Demirel Caddesi’nden Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi’ne doğru olan güzergahta yapılan değişiklikle minibüslerin anayol üzerinden güzergahları Kervansaray Mahallesi, Barbaros Bulvarı ve eski Acıpayam Bulvarı olarak düzenlendi.

FAKÜLTE-ÇAMLIK HATTI
Fakülte Minibüsleri ise Doğan Demircioğlu Caddesi ile Kıbrıs Şehitleri Emek Caddesi Kavşağı’nda düzenleme yapılarak Doğan Demircioğlu Caddesi Demokrasi Meydanı’ndan, Çamlık Bulvarı Emek Caddesi’nden Kıbrıs Şehitler Caddesi’ne inerek Çaybaşı ile Lise Caddesi Kavşağı’na gelecekler ve buradan mevcut güzergahlarına devam edecekler.

Belediyenin açıklamasında yeni uygulamanın söz konusu duraklara yaklaşık 3 ay öncesinde haber verildiği belirtilerek, “Uygulamanın amacı; şehir içi trafiğini daha düzenli bir hale getirmektir” denildi.

Yorumlar

denizli   -  Bağlantı 29 Haziran 2014, 03:35

yorumumu onaylarsanız iyi olur kaç tane yazdıysam hiç birini onaylamadınız çetin ne kadar saçmalamışsın kim kimi azarlamış he dolmuşçulara cebimde yol param yok de adamlar seni bedava götürür be saçma sapan gereksiz yorum yapma cümle kalabalığından başka bi halt yapmıyorsun seni ezmek gerek bencede neyin ne olduğunu gör tamam mı at gözlüğü ile bakma oldu olacak 10 kuruş için dövdüler diye iftirada at iç ışıkları bi yerine dokunmuş galiba senin o görsekliktir senin gibiler görsellikten anlamaz onlar hizmet verdi haklarını istiyorlar sen ne verdin he sana mı sorcaklar nerde ne yapcaklarını danışmanları sen misin sen kimsin inş seninde işinle uğraşırlarda birgün yediğin ekmek kapısı kapanırda anlarsın

CETİN   -  Bağlantı 28 Haziran 2014, 12:39

MEHMET BEY;siz hiç 10 krş eksik diye dolmuşçudan fırça yediniz mi. Dolmuşcular çok güldü eğlendi ee akarken dolduracaksın her zaman akacak diye bir kaide yok elbet. Siz halka hiç hizmet etmediniz yok ses sistemi ,yok salak saçma iç ışıklandırmalar,çocuk yaşta genç şoförler,, siz ne verdiniz de ne bekliyorsunuz … Ben gayet olumlu karşılıyorum ezilin ki sizde halka nasıl faydalı olabiliriz seçeneğini en öne getirin… Çözümler bulun. Çözümü de istiklale çıkıp kontak kapatmak olarak algılamayın!!!

mehmet   -  Bağlantı 26 Haziran 2014, 18:59

SİZ HİÇ İŞSİZ KALDINIZ MI? ELİNİZDEKİ TÜM BİRİKİMİNİZİ KAYBETTİNİZ Mİ?
ramazan ayında bu insanlar eve ekmek götüremeyecek. ramazan ayında gariban minibüs yolcusu yaya kalacak. ne diyelim keyfi şen olanlara HAYIRLI RAMAZANLAR

Kamil KIYAK   -  Bağlantı 26 Haziran 2014, 17:34

Valla kardeş gerçekten doğru söylüyorsun. Sanırım siz otobüs be minibüs müşterisi olduğunuz belli. Ama bu planlamayı yapanlar resmi araçlarla bu değişimi yapıp geçiyor. Keşke onlarda senin gibi toplu taşıma araçlarına binip te bazı kararları ona göre verseler.

İSMAİL ÇETİN   -  Bağlantı 26 Haziran 2014, 10:23

şehir içi trafiğini düzenlemek bahanesiyle bir sürü saçmalık. Madem ki şehir içi trafiğini düzenleyeceksin minibüs ve otobüslerin geçtiği Ahi Sinan caddesi ile Örnek caddesini bir düzenleyin de görelim yetkinizi. Koskoca duraklamak ve park etmek yasak levhalarının altında arabalar park etmiş, kaldırımlar park eden arabalarla dolu, motosiklet satıcı ve tamircileri yaya kaldırımlarını satacakları araçlarla doldurmuş, ne yaya yüreyebiliyor, ne de tek şeride inmiş yolda trafik akıyor, trafik polisi zaten yok, trafik zabıtayı bayramyeri haricinde gören var mı bilmiyorum. Siz eğer şehir içi trafiğini düzenleyecekseniz trafiğin yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde toplu taşımaların geçtiği yollarda bir ekip bulundurun, kuralları uymayanlara uymaları için yardımcı olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu