REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den ülkücüleri sevindiren karar

Büyükşehir’den ülkücüleri sevindiren karar

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, ülkücüleri sevindiren bir karara imza attı. Alparslan Türkeş’in adı Üçler Mahallesi’nde bir bulvara verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2019 Salı, 11:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Ülkü Ocakları’nın uzun süre üzerinde durduğu MHP’nin merhum Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in isminin Denizli’de bir cadde ve bulvara verilmesi talebi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın teklifiyle karara bağlandı.

Belediye Meclisi’nin aldığı kararla Türk siyasetinin önemli isimi Alparslan Türkeş Üçler’de yaşatılacak. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı kararla Albayrak Meydan’ından Üçler’e bağlanan trafik yoluna “Alparslan Türkeş Bulvarı” ismi verildi.

Meclisin oy birliği ile aldığı bu karar ülkücüleri sevindirdi. Teklifi sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merhum Alparslan Türkeş’in 79 yıllık ömrünü birlik ve beraberlik çalışmalarına adadığını ve Merhum Türkeş’in Türk siyasi tarihinde derin izler bıraktığını söyledi.

Başkan Zolan, ”Merhum Alparslan Türkeş, Türk gençlerinin yetişmesinde ahlak ve ilme önem vererek ömrünü Türk Devleti ve milletinin yükselmesine adamıştır. Bu nedenle komisyonumuzca yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucu, Albayrak Meydan’ından Üçler’e bağlanan trafik yoluna “Alparslan Türkeş Bulvarı” isminin verilmesi uygun görülmüştür. Hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu