REKLAMI GEÇ

ÇAMELİ’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

ÇAMELİ’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın kent merkezindeki programlarının yanı sıra, çevre ilçelerdeki mitingleri de tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Çameli ilçe merkezinde ilçe halkıyla bir araya gelen Zolan, Çamelililere projelerini anlattı destek istedi.

/ DENİZLİHABER / 17 Mart 2014 Pazartesi, 11:44

Pek çok ilçede 4.-5. kez vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, bir kez daha Çamelililer ile buluştu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de Zolan’ı yalnız bırakmadığı mitinge, ilçe merkezi ve köylerden 5 bine yakın vatandaş katıldı.

ic-2

ÇAMELİLİLER’İN COŞKUSU ZOLAN’I MUTLU ETTİ
İlçe merkezinde düzenlenen miting alanına yürüyerek gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

HAYRİ DEV DE ORADAYDI
AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ı her fırsatta yalnız bırakmayan Denizli’nin uluslar arası halk sanatçısı Hayri Dev, Çameli mitingine de katılarak destek verdi.

ic-1

“AK PARTİ MİLLETE HİZMETİN TEK ADRESİDİR”
Mitingde Çamelililere seslenen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, kendisini yalnız bırakmayan Bakan Zeybekci ve binlerce Çamelili’ye teşekkür etti. AK Parti Çameli Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan ile birlikte Çameli’yi bambaşka bir şehir haline getirmek için yola çıktıklarını ifade eden Osman Zolan, “Bugüne kadar sizlerle birkaç kez bir araya geldik. Ancak bugün bir başka coşkulu, bir başka güzel. Bugün Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, Çameli Belediye Başkan Adayımız Cengiz Arslan ve siz değerli kardeşlerimle birlikte daha bir güçlüyüz. Buradaki muhteşem tablo, 30 Mart seçimlerinin sonucunun en net ifadesidir. Çameli’de Ak belediyeciliğin daha güçlü devam etmesine sadece 15 gün kaldı. Denizlimiz’de 10 yılda yaptığımız hizmetlere baktığımızda, geleceği hayal etmek çok da zor olmuyordur diye düşünüyorum. Sizler dünyanın en kaliteli şehrini, dünyanın en güzel hizmetlerini, dünyanın en iyi belediyesini hak ediyorsunuz. Bu da yalnızca AK Parti belediyeciliği ile mümkün. Çünkü AK Parti millete hizmetin tek adresidir. 15 gün sonra da Çamelimiz’de Cengiz Arslan kardeşimle birlikte Ak hizmetlere devam edeceğiz. Yeni hizmet dönemimiz şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar

deniz kocatürk   -  Bağlantı 18 Mart 2014, 16:14

yalan haber 200-250 kişi ancak vardı,çameli nüfusu 2800.yayınlayında haberciliginize şapka çıkaralım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu