REKLAMI GEÇ

Çarşı pazar yanıyor, sebze meyve fiyatları uçuyor

Çarşı pazar yanıyor, sebze meyve fiyatları uçuyor

Krizden fırsat çıkarmayı başarılı bir şekilde uygulayan market reyonlarında gelinen son nokta fotoğrafta görüldüğü gibi hat safhaya ulaştı. Sanki tezgahlar müşteri savar pozisyonu almış durumda. Hükümetin daha yeni yeni yaptığı “Kulağınızı çekerim” uyarıları bakalım ne kadar etkili olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2019 Salı, 12:50

Astronomik bir şekilde artan ve hala artışı süren meyve ve sebze fiyatlarında tavan fiyatın ne olacağı tüketici tarafından artık ön görülemez bir hal aldı. Denizli’de bölge bölge fiyat değişiklikleri gözlense de soğanın ortalama fiyatı 7.5 lirayı gördü. Çarşıya çıkan, markete giren basıyor veryansını ama değişen tek şey yeni bir artış oluyor. Resmen fiyatlar kanat taktı uçuyor.

Denizli’de yine bölgeler arası farklılıklardan doğan ve marka değeri yüksek markerlerde de fiyatlarda oldukça farklılıklar yaşanıyor. İşte bu marketlerden birinde manav reyonunun önünden geçmek gerçekten cesaret istiyor. Resmen müşteri savar pozisyonundaki reyona kalkansız yaklaşmak neredeyse imkansız gibi. Hükümet tarafından son günlerde yapılmaya başlanan ve tüm market ürünlerini kapsayan “Ayağınızı denk alın, kulağınızı çekeriz” uyarıları önümüzdeki günlerde etiketlere nasıl yansıyacak ve tüketiciyi ne kadar memnun edecek merak konusu oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı