REKLAMI GEÇ

COLOSSAE TERMAL HOTEL’DEN VALİ YAVUZ ERKMEN HATIRA ORMANI

COLOSSAE TERMAL HOTEL’DEN VALİ YAVUZ ERKMEN HATIRA ORMANI

Colossae Termal Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Karamanlıoğlu, otelin bulunduğu Karahayıt beldesinde, 20 dekarlık alanın ağaçlandırılmasına sponsor olarak, ağaçlandırılan sahaya Vali Yavuz Erkmen’in adını verdi ve Vali Yavuz Erkmen Hatıra Ormanı’nın hayata geçmesini sağladı.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2011 Salı, 16:44

Alanın ağaçlandırılması dolayısıyla düzenlenen törene Vali Yavuz Erkmen, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney, Colossae Termal Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Orman Bölge Müdürü Adem Oklu, Colossae Termal Otel Genel Müdürü Şeref Karakan, otel çalışanları ve davetliler katıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Orman Bölge Müdürü Adem Oklu, ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Karahayıt’tan Pamukkale’ye doğru uzanan bu sahada, 1984 yılında yeşil kuşak projesi çerçevesinde ağaçlandırma çalışması yapıldı. O yıllarda 150 bin adet kızılçam fidanı, fıstık çamı ve kara selvi fidanları dikilmişti. Bugün de 20 dekarlık alanda ağaçlandırma çalışması yapılıyor. Bu sahaya fıstık çamı, badem, kara selvi, sedir gibi ona yakın ağaç çeşidi dikiliyor. Çalışmaya sponsor olan Abdurrahman Karamanlıoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Colossae Termal Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu, “Sayın Valimizin sıcak ilgisini ve desteğini her zaman hissediyoruz. Bu ilgi ve destek dolayısıyla bu bölgede Sayın Valimiz adına, onun da onayını alarak, bir hatıra ormanı oluşturmaya karar verdik. Valimizin adının Denizli’de ilelebet kalması için böyle bir çalışmayı gerçekleştirmek bizleri mutlu etti” diye konuştu.

Vali Yavuz Erkmen, güzel ve ulvi bir hizmette sponsorluğu üstlenerek Denizli’nin yeşillenmesine katkıda bulunan Abdurrahman Karamanlıoğlu ve Colossae Termal Hotel yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti. Vali Erkmen, “Bu bölge bizim en çok yerli ve yabancı turistin geldiği bir bölgemiz. Gelenler, bu bölgede baktıkları zaman daha yeşil bir bölge ile karşılaşmalılar ve bu yeşillikten yararlanabilmeliler. Bu doğrultuda Abdurrahman Bey ağaçlandırma çalışmasının sponsorluğunu üstlendi. İnşallah bir süre sonra buraları daha yeşil bir görünüme kavuşacak. Denizli her köşesiyle yeşil, cennet gibi bir yer. Ama boş olan alanların da değerlendirilip yeşillendirilmesi gerekiyor. Gerek duble yolların kenarlarının ağaçlandırılması, gerekse böyle turizm bölgelerinin ağaçlandırılması Denizli’nin geleceğine yönelik çok güzel çalışmalar” diye konuştu.

Karahayıt bölgesinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarına da değinen Vali Erkmen, çalışmalar tamamlandığında, Karahayıt ve çevresinin çok güzel bir çehreye bürüneceğini, çok modern ve çok güzel bir görünüm kazanacağını söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Erkmen, Abdurrahman Karamanlıoğlu ve protokolün diğer üyeleri, Vali Yavuz Erkmen Hatıra Ormanı’na çam fidanları dikti.

COLOSSAE YENİ YATIRIMLARLA DAHA DA BÜYÜDÜ
Vali Yavuz Erkmen, fidan dikim töreninin ardından yeni yatırımlarla genişletilen Colossae Termal Hotel’de de incelemelerde bulundu. Vali Erkmen, 79 süit oda ve 3 kral daireden oluşan blokta inceleme yaptı. Vali Erkmen, “Turizm yatırımları doğru istikamete gittiğimizin göstergesidir. Bunun için Colossae Termal Otel sahibi Abdurrahman Karamanlıoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu