REKLAMI GEÇ

Kovid-19 nedeniyle nikahlar törensiz kıyılıyor

Kovid-19 nedeniyle nikahlar törensiz kıyılıyor

Sevindik’teki Ferit Ali Küçüka Nikah Sarayı’nda Kovid-19 (koronavirüs) önlemleri kapsamında nikahlar tören yapılmadan, 2 şahit ve anne babanın katılımıyla kıyılıyor. Bugün dünya evine giren Funda-İbrahim Keser çifti, tören yapmayı istediklerini ancak sağlığın her şeyden önemli olduğunu ifade etti.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 18 Mart 2020 Çarşamba, 16:06

Sağlık Bakanlığınca açıklanan koronavirüs önlemleri, kurumlarda uygulanmaya devam ediyor.

Pamukkale ilçesi Sevindik Mahallesi’ndeki Ferit Ali Küçüka Nikah Sarayı’nda bu kapsamda nikahlar tören yapılmadan, 2 şahit ve anne-babanın katılımıyla salon dışında belirlenen alanda kıyılıyor.

YAKINLARI DIŞARIDA BEKLETİLDİ

Bugün nikahları kıyılan İbrahim-Funda Keser çifti, anne-babaları ve birer şahinin katıldığı merasimle dünya evine girdi. Alınan karar gereği çift salona alınmazken evlendirme dairesinin girişindeki nikah masasında imzalarını attı, yakınları ise dışarıda bekletildi.

Dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Keser Çifti, “Nikahımızda ‘evet’ derken tüm yakınlarımızın bizim yanımızda olmasını isterdik ama hiçbir şey sağlığımızdan önemli değil” diye konuştu.

NİKAH TARİHİNİ ERKENE ALDILAR

Nikah memuru Arif Paçaoğlu, kurum olarak gerekli önlemleri aldıklarını belirtti. Koronavirüs nedeniyle bir çok nikahın ertelendiğini bazılarının ise öne alındığını dile getiren Paçaoğlu, “Artık nikah töreni düzenlenmiyor, sadece çiftin anne babasıyla birer tane şahit alıyoruz. Önceden törenlerde kişi sayısı 100 kişiye kadar çıkıyordu, şimdi içeri alamayacağımızı söylüyoruz. Kararın alınmasının ardından evlenmek için gün alan vatandaşlarımızın hepsini bilgilendirdik. Bazıları nikah tarihi öne aldı bazıları da açık tarih olarak değiştirip erteledi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu