REKLAMI GEÇ

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Çelenk koyma töreniyle başladı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Çelenk koyma töreniyle başladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümü kutlamaları Valilik önündeki Atatürk Anıtı önünde başladı. Protokolün katıldığı törende Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2018 Pazar, 14:26

Tam 95 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ulusuna armağan ettiği Cumhuriyet’in kutlamaları başladı. Denizli Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koymayla başlayan etkinliklere, Denizli protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kutlamalar yarın (Pazartesi) günü devam edecek.

Valilik önünde düzenlenen tören, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için gerçekleştirilen saygı duruşu ile başladı. Ardından İstiklal Marşı okundu ve çelenk koyma töreni ile ilk gün kutlama programı tamamlandı.

Diğer taraftan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları pazartesi günü saat 10:30’da Valilik önünde Vali Hasan Karahan, Garnizon Komutanı V. Piyade Albay Bilal Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın tören birliklerinin, öğrencilrin ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayacak.

Ayrıca Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı kapsamında Çamlık AVM’de Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi’nin “Cumhuriyet ve Türk Resmi Repredüksiyon” konulu sergisi açılacak. Daha sonra ise Büyükşehir Belediyesi’nin Delikliçınar Meydanı’nda organize ettiği Emre Aydın Konseri ile sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu