REKLAMI GEÇ

Delikliçınar Meydanı panayır yeri gibi

Delikliçınar Meydanı panayır yeri gibi

Denizlililer, 15 Temmuz’da darbe girişiminin yaşandığı sırada çıktığı meydanları terk etmiyor. Her akşam adı 15 Temmuz Şehitleri Meydanı olarak değiştirilecek olan Delikliçınar’a toplanan Denizli halkı demokrasiye sahip çıkıyor. Her gün yoğun bir kalabalığın bir araya gelmesi, satıcıların da iştahını kabartıyor. Çok sayıda tezgah açan vatandaşlar, bayraktan oyuncaklara, dondurmadan karlı şerbete, hediyelik eşyadan ayçekirdeğine bir çok ürünü satmaya çalışıyor. Belediyeler de ikramlarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2016 Cuma, 23:56

Denizlililer, FETÖ/PDY yanlısı bir grup asker tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin ardından eski adıyla Delikliçınar, yeni adıyla 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı boş bırakmıyor.

deliklicinar-meydani-panayir-yeri-gibi-4

Akşam saatlerinde ellerinde bayraklar ile meydanı dolduran Denizlililer mehter takımının marşları ile coşuyor. Zaman zaman siyasilerin de katıldığı demokrasi nöbetinde renkli anlar yaşanmaya devam ediyor.

deliklicinar-meydani-panayir-yeri-gibi-3

PANAYIR ALANI GİBİ
Yoğun kalabalık, meydana satıcıları da çekiyor. Nöbetlerin ilk günlerinde pek görmeye alışık olmadığımız manzara artık sıklıkla yaşanıyor.

deliklicinar-meydani-panayir-yeri-gibi-5

Her adımda tezgah açan vatandaşlar, bayraktan oyuncaklara, dondurmadan karlı erbete, hediyelik eşyadan ayçekirdeğine bir çok ürünü satmaya çalışıyor.

deliklicinar-meydani-panayir-yeri-gibi-2

BELEDİYELER DE İKRAMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale ve Merkezefendi Belediyeleri de vatandaşlara ikramlarını sürdürüyor. Belediyelerin ikramları zaman zaman değişse de genellikle dondurma, çay, karşı şerbet ve lokma yer alıyor.

deliklicinar-meydani-panayir-yeri-gibi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu