REKLAMI GEÇ

Demir: “Genel Müdür ile yumruk yumruğa girecektik”

Demir: “Genel Müdür ile yumruk yumruğa girecektik”

Son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, onuruna verilen yemekte merkeze alınma talebi öncesinde başından geçen çarpıcı bir olayı anlattı. Denizli’de birçok hizmeti bürokrasiye çelme takarak gerçekleştirdiklerini belirten Demir, “Daha 15 gün önce bir organize sanayi bölgesi için bir genel müdür ile yumruk yumruğa giriyorduk” dedi. Uslu, bu genel müdürün kim olduğunu ise açıklamadı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2014 Perşembe, 10:19

Denizli Ticaret Odası(DTO) ve Denizli Sanayi Odası (DSO), Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Denizli Valisi Abdülkadir Demir onuruna veda yemeği düzenledi.

Yemeğe Vali Abdülkadir Demir, eşi Nurtaç Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım ile işadamları işleriyle birlikte katıldı.

denizli-valisi-abdulkadir-demir-genel-mudur-ile-yumruk-yumruga-girecektik-dedi-İC-4jpg

“GENEL MÜDÜR İLE YUMRUK YUMRUĞA GİRECEKTİK”
Vali Demir yemekte yaptığı konuşmada, merkeze alınma talebi öncesinde başından geçen bir olayı anlattı. Görev yaptığı süre içerisinde Denizli’ye birçok hizmeti bürokrasiye çelme atarak hayata geçirdiklerini belirten Demir,  “İddia ediyorum, 81 ilin bırakın yarısını, üçte biri Denizli olsa bu ülke çok işi başarır ve bu ülke şimdi yaşadığı çoğu çelişkiyi yaşamaz. Çünkü Denizli’de yapılan her iş doğrudan ülkenin büyüklüğüne yapılan yatırımdır. Denizli’de ne yaptıysak bürokrasiye çelme atarak yaptık. Daha 15 gün önce bir organize sanayi bölgesinin yapımı ile ilgili Ankara’da bir genel müdürün odasında neredeyse yumruk yumruğa giriyorduk. İnsanlara derdinizi anlatamıyorsunuz. Yani bu işleri çözmeden, başarmadan, üretimi artırmadan, yeni katma değerler katmadan sorunları nasıl çözeceğiz, nasıl güçleneceğiz, nasıl büyüyeceğiz? Sadece borsaya ve o günkü döviz kuruna bakarak bu ülkeyi götüremeyeceğimiz belli.  Bunu mutlaka çözmek zorunda bu ülke” dedi. Demir, genel müdürün kim olduğunu ise açıklamadı.

GEZİ OLAYLARINDA KAN AKMADIYSA…
Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ise konuşmasında Vali Abdülkadir Demir’in, sağduyulu ve kriz yönetiminde oldukça başarılı olduğunu belirterek, Denizli’de günlerce devam eden Gezi protestolarını örnek verdi. Özer, “Vali Demir’in Denizli için bizlerden daha çok çalıştığını biliyoruz. Vali Demir, yalnızca çalışkanlığı değil, sorunlara yaklaşımı, sağduyusu ile de başarılı çalışmalar sergilemiştir.  Geçtiğimiz yıl yaşanan Gezi Olayları buna örnektir. Eğer Gezi Olayları’nda Denizli’de kan dökülmediyse, bu Vali Demir’in sağduyulu yaklaşımından kaynaklanmıştır” dedi.

denizli-vali-veda-yemek-ic-3

ANILARINI PAYLAŞTI
Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ise Vali Demir ile anılarını paylaştı.  Keçeci, “Burada Vali Demir’in başarılarından söz etmeyeceğim. Demir, Denizli için çok güzel hizmetler etti. Bu hizmetlerin yanı sıra Vali Demir, Hoşseda bıraktı. Ben sizlere bu Hoşsedalardan bahsedeceğim” diyerek Vali Demir ile anılarını misafirlerle paylaştı.

denizli-vali-veda-yemek-ic

BAKIR İBRİK HEDİYE ETTİLER
Yemek ve konuşmaların ardından Denizli’de 3 yıl görev yapan Vali Abdülkadir Demir’e DTO Başkanı Özer ile DSO Başkanı Keçeci, bakır ibrik, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan ise vazo hediye etti.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 18 Eylül 2014, 14:07

Sayın başkan, gezi olaylarında denizlideki polislerin çoğunun İzmire gönderildiği, burada müdehale edecek yeteri kadar polis olmadığı bilgisi var. O polisler burada olsa burada da kan akardı.. İzmir ortada sonuçta.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu