REKLAMI GEÇ

Demokrasi nöbetine “Dombra”lı final

Demokrasi nöbetine “Dombra”lı final

Delikliçınar Meydanı’nda darbe girişimini yaşandığı 15 Temmuz gecesinden bu yana devam eden demokrasi nöbeti, muhteşem bir konser ile noktalandı. Meydanı dolduran Denizlililer, Dombra şarkısının bestekarı Arslanbek Sultanbekov ile coştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2016 Perşembe, 01:27

FETÖ/PDY yandaşı bir grup asker tarafından girişilen ve vatandaşların mücadelesiyle durdurulan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara çıkan vatandaşlar, demokrasinin savunucusu olduklarını bir kez daha ortaya koydu.

15 Temmuz gecesinden itibaren Delikliçınar Meydanı’nı bir an olsun boş bırakmayan Denizlililer, final akşamında da nöbetteydi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla sahne alan Dombra şarkısının bestecisi Arslanbek Sultanbekov, alanı dolduran Denizlilileri coşturdu.

demokrasi-nobeti-dombra-final-3

Saat 22.30 sarılarında sahneye çıkan Arslanbek Sultanbekov ve orkestrası, samimi bir şekilde Denizlilileri selamladı, ardından da şarkılarını söylemeye başladı.

İki parçanın seslendirilmesinin ardından meydandaki dev ekrandan Ankara’da gerçekleştirilen miting izlendi. Önce Başbakan Binali Yıldırım, ardından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem Ankaralılara, hem de tüm Türkiye’ye seslendi.demokrasi-nobeti-dombra-final-1

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını tamamlamasının ardından meydandaki program yeniden başladı. Sahneye çıkan ve Denizlililere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilk günden itibaren alanları boş bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti.

demokrasi-nobeti-dombra-final-4

Kısa konuşmanın ardından Arslanbek Sultanbekov ve orkestrası yeniden sahne aldı. Birbirinden güzel eserlerini seslendiren Sultanbekov, en yoğun ilgiyi Dombra’da gördü. Sultanbekov, yoğun ısrar üzerine Dombra’yı birkaç kez seslendirdi.

 

Demokrasi nöbeti, mehter takımının konseri ile tamamlandı.

demokrasi-nobeti-dombra-final-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu