REKLAMI GEÇ

Denizli Adalet Parkı’na kavuşuyor

Denizli Adalet Parkı’na kavuşuyor

Denizli Belediyesi, Yenişehir ve çevresinin yeşil alan ihtiyacını karşılayacak Adalet Parkı’nın yapımına başladı. Parkta, kay kay pistleri, golf sahaları, anfi tiyatro ve şelaleler bile yer alacak.

/ DENİZLİHABER / 8 Şubat 2010 Pazartesi, 17:48

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 5 yıl içinde yapılması sözü verdiği projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Kış mevsiminin sonuna gelinmesiyle birlikte, özellikle vadi ve park düzenleme çalışmaları da ardı ardına başlıyor.

Park Bahçeler Müdürlüğü’nün kontrolünde yapım işini üstlenen Yeşilova Şirketi de Adalet Parkı’na ilk kazmayı vurdu. Park, Temmuz ayı sonu gibi tamamlanmasıyla, bölgenin yeşil alan ihtiyacını karşılayacak.

Çalışmalar kapsamında, 4 köprü, 1 yapay gölet, 1 süs havuzu, 1 spor eğitim merkezi, 3 oyun salonu, 3 fitnes spor köşesi, alanı çevreleyen koşu yolu, 1 anfi tiyatro, 1 basketbol sahası, 1 squash alanı, 1 kay kay pisti, 1 tenis kortu, 1 belediye halkla ilişkiler binası, 2 depo, 5 çeşme, oturma grupları, heykeller, 3 mini golf sahası, satranç sahaları, bisiklet yolları, oto parklar ve tuvaletler yer alacak.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, Adalet Parkı’ndaki çalışmalara katıldı. Başkan Zeybekci, proje sorumlularıyla parkın yapılacağı alanı gezerek görüş alışverişinde bulundu. Parkla birlikte vadi projelerine de başlandığını kaydeden Başkan Zeybekci, “Adalet Parkı, kamuoyuna açıkladığımız 77 Dev Proje arasında yer almaktadır. Söz verdiğimiz gibi belirtilen süre içinde hizmete de sunacağız. Denizli, Adalet Parkı’nın da tamamlanmasıyla dünya kenti olma yolunda önemli bir mesafe alacak. Diğer iller ise kentimize gıptayla bakmaya devam edecek. Park, çevrede oturan vatandaşların adeta 2. adresi haline gelecek. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, 7’den 70’e herkes, parkta kendilerine hitap edecek bir şeyler bulacak. Bir tarafta sağlıklı yaşamak isteyenler spor yaparken, öbür tarafta dinlenmek ve yeşillikler içinde piknik yapmak isteyenler gönüllerince vakit geçirecek” dedi.

Adalet Parkı’nın 8 milyon 300 bin liraya mal olacağı ve 180 gün sonra hizmete gireceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu