REKLAMI GEÇ

Denizli Ak Vadi Festivali’nde eğlenceye doydu

Denizli Ak Vadi Festivali’nde eğlenceye doydu

AK Vadi Festivali üç gün boyunca misafirlerini ağırladı. Denizlililer festival boyunca birbirinden farklı etkinliklere katıldı, konserlerde müzik ziyafeti yaşadı. Oyun parkında doyasıya eğlenen çocuklar ise unutulmaz bir hafta sonu geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2018 Pazartesi, 13:55

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği AK Vadi Festivali sona erdi. Üç gün boyunca birbirinden farklı etkinliklere büyük rağbet gösteren vatandaşlar Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının konserlerine de katılarak müzik ziyafeti yaşadı. Çocuklar oyun parkında doyasıya eğlenirken, Hacivat-Karagöz, Kavuklu ile Pişekar, halk dansları, bando takımı ve mehter takımın gösterilerinin yapıldığı festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çocuk oyunu yarışları ile kıyasıya mücadele eden ve eğlenceye doyan minikler unutulmaz bir hafta sonu yaşadı. Esnafın açtığı stantlardan alışveriş yapma imkanı bulan vatandaşlar keyifli zaman geçirdi.

DENİZLİLİLER OYUN HAVALARI İLE COŞTU
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, festivalin final gecesine de katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Stantları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet edip, onlarla fotoğraf çektiren Başkan Osman Zolan, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

Gece yarısına kadar süren festivalin final konser programında ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Hakan Eyiden sahne aldı.

Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e, Müslüm Gürses’den Ferdi Tayfur’a kadar pek çok sanatçının sevilen şarkılarını seslendiren Hakan Eyiden, söylediği oyun havaları ile ise vatandaşları coşturdu. Denizlililer yağmura rağmen festival alanından ayrılmayarak keyifli zaman geçirdi.

“SİZİN İÇİN NE YAPSAK AZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin her geçen gün büyüdüğünü ve göz kamaştırdığını söyledi.

Başkan Zolan, “Sizlerle birlikte, el ele, omuz omuza birçok güzel işleri yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. O yapılan güzel işlerden bir tanesi de AK Vadi. İnşallah birlik ve beraberlik içinde Allah’ım Denizlimizi güzelleştirmeye devam etsin. Sizin için ne yapsak az. Çünkü sizler bize güvendiniz, bu şehri emanet ettiniz. Biz de sizlere gece-gündüz 24 saat hizmetkar olmak için koşturduk, çalıştık. Sizlerin coşkusunu ve mutluluğunuzu paylaşmak için geldim. İnşallah yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı