REKLAMI GEÇ

Denizli, Almanya ve Ankara’ya uçacak

Denizli, Almanya ve Ankara’ya uçacak

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Ankara-Denizli uçak seferlerinin yeniden başlayacağını, Almanya’dan da belirlenecek bir şehirden Çardak Havaalanı’na direkt sefer düzenleneceğini müjdeledi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2010 Salı, 18:24

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Heimtextile Fuarı’nın değerlendirme toplantısına, iş adamlarına 2 müjde birden verdi.

Ankara uçuşları yeniden başlayacak
Vali Erkmen, Almanya’da, THY Yönetim Kurulu’nda görev alan TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştüklerini ve bu görüşme sonucunda, THY’nin Ankara-Denizli seferlerinin yeniden başlamasına karar verildiğini söyledi. Vali Erkmen, “THY Ankara-Denizli arasındaki uçak seferleri için protokol metni hazırlıyor. Artık Denizli’den Ankara’ya her gün sefer yapılacak. Sabah uçak 07.30’da Denizli’den Ankara’ya uçacak, 22.30’da Ankara’dan Denizli’ye hareket edecek ve uçak Çardak Havaalanı’nda sabahlayacak” dedi.

Almanya’ya Öger Tur uçuracak
Fuara katılmak üzere gittikleri Almanya’da, Öger Tur yetkilileri ile de görüştüklerini ve prensipte anlaştıklarını belirten Vali Erkmen, “Artık Çardak Havaalanı’na yurtdışından da uçak seferleri yapılabilecek. Öger Tur, Almanya’da, Denizlililerin en çok ikamet ettiği bir şehrinden, Denizli Çardak Havaalanı’na direkt uçuş yapmayı kabul etti. Kısa süre içerisinde bu uçuşlar da başlayacak” dedi.

EKK 13 Şubat’ta
Vali Erkmen, 13 Şubat’ta da Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun Denizli’de toplanacağını hatırlatarak, “Bu toplantı, Ege Bölgesi’ndeki illerin sorunlarının tartışılacağı bir toplantı olacak. 8-10 ili kapsayacak ve 13 Şubat’ta yapılacak bu toplantı öncesinde, neleri talep edeceğimizi, sıkıntılarımızı belirlemeliyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu