REKLAMI GEÇ

Denizli Ata’nın huzurunda. 19 Mayıs kutlamaları çelenk töreni ile başladı

Denizli Ata’nın huzurunda. 19 Mayıs kutlamaları çelenk töreni ile başladı

Denizli’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, düzenlenen çelenk töreni ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye rekortmeni atlet Alperen Acet ve Türkiye ikincisi judocu Gülbeyaz Seviş ile birlikte Atatürk heykeline çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2020 Salı, 10:32

Denizli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önderliğinde çelenk sunma programı gerçekleştirildi.

Törene, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Pumakkale Belediye Başkanı Avru Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün katıldı.

İl Müdürü Ahmet İbanoğlu bu özel günde başarılarıyla dikkat çeken iki sporcuyu yanına alarak valilik binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulundu.

16 YIL SONRA REKORU KIRMIŞTI
İbanoğlu, çelenk sunma töreni için Denizli’de gençlere örnek olan iki sporcuyu seçti. Türkiye’nin yüksek atlamada en yetenekli gençlerinden biri olan 22 yaşındaki Alperen Acet, branşında Liseler Dünya Şampiyonu, Üniversiteler Dünya İkincisi olmuştu. Acet, turnuvanın en genç sporcusu olarak Avrupa Şampiyonası’nda ilk beş içinde yer almıştı. Metin Durmuşoğlu’nun yüksek atlamadaki 2,30’luk Türkiye rekorunu ise 2018 yılındaki 2,26’lık atlayışı ile kırarak 16 yıl sonra rekortmenin değişmesini sağlamıştı.

Çelenk sunma törenine katılan bir diğer örnek sporcu ise Milli judocu Gülbeyaz Seviş oldu. Henüz 16 yaşında olan sporcu 70 kilo bayanlarda Türkiye ikinciliği ve bayan yıldızlarda Balkan üçüncülüğü elde etmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu