REKLAMI GEÇ

Denizli BB’den Çevre Günü etkinlikleri  

Denizli BB’den Çevre Günü etkinlikleri   

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü dolayısıyla iki gün sürecek etkinlik program hazırladı. Etkinlikler, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu bahçesi ve İncilipınar Parkı’nda düzenlenecek.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2014 Perşembe, 09:49

Çevre bilincinin geliştirilmesine katkıda bulunmak üzere Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan etkinlik programının ilk bölümü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu bahçesinde gerçekleştirilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile çevresel faaliyet yürüten kurum ve kuruluşlarca,Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önünde stantlar açılacak.

Burada yapılacak etkinlikler çerçevesinde öğrenciler tarafından çevre konulu şiirler,kompozisyonlar okunacak ve skeç gösterileri olacak.Ayrıca atıklardan yapılan enstrümanlarile ritim dinletisi gerçekleştirilecek vemehter takımı mini bir konser verecek.

Etkinliklerin ikinci günündeki adresİncilipınar Parkı olacak.Burada ilkokul öğrencilerine yönelik çevre şenliği gerçekleştirilecek. Şenlik çerçevesinde çevre konulu atık parkuru yarışması yapılacak.Dereceye giren örenciler çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek. Bu arada, Hakkı DereköylüGüzel Sanatlar Lisesi öğrencileri konser verecek, şenliğe katılanlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu