REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BELEDİYESİ ÖRNEK CADDESİNİ HAZIRLIYOR

DENİZLİ BELEDİYESİ ÖRNEK CADDESİNİ HAZIRLIYOR

Denizli Belediyesi, yüz yılın Dev Alt Yapı çalışmalarının ardından tüm yol ve kaldırımlarda uygulayacağı üst yapı işlerine Kayalık Caddesi’nden başlattı.

/ DENİZLİHABER / 6 Nisan 2010 Salı, 15:44

Cadde, Denizli’deki yollar ve kaldırımlarda üst yapı düzenlemesinin nasıl olacağını gösterir şekilde tanzim edilerek örnek cadde özelliğini taşıyacak.

Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde devam eden Kayalık Caddesi’ndeki alt yapı çalışmaların sonuna gelindi. Belediye bir yandan alt yapıyı sürdürürken diğer yandan da üst yapı çalışmalarına başladı. Bu arada, AYDEM, TEDAŞ, Kentgaz gibi alt yapıya yönelik kazı çalışmaları yapan diğer kurum ve kuruluşlar da işlerini bitirme noktasına geldi.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmud Güngör, söz konusu alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Güngör, buradaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kayalık Caddesi’nin üst yapının nasıl olacağını gösterir şekilde örnek cadde olacağını kaydeden başkan yardımcısı Güngör, şöyle dedi: ‘Alt yapı çalışmalarının yapıldığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını da yapacağız. Bu üst yapı, kaldırımları ve yollarıyla Denizli’nin tüm bu alt yapı çalışmalarının olduğu bölgelerde yapılacak. Karayolları standartlarında asfalt ve doğaltaş yapacağımız yollarımız olacak. Bütün kaldırımlar yeniden tanzim edilecek ve engellilerin kullanabileceği şekle dönüştürülecek. Kayalık’ta da görüldüğü gibi üst yapı çalışmasını başlattık. AYDEM, TELEKOM gibi tüm birimler çalışmalarını her 2 yönde de devam ediyor. Mayıs 15’nde tüm çalışmaları ve üst yapısını bitirmiş olacağız. Milli Mücadele Günü kapsamında Kayalık Cami yanından Bayramyeri’ne kadar tüm halkımızla burada yürüyüş yapacağız. Kayalık, üst yapının nasıl olacağını da gösterir şekilde olacak. Bu caddedeki yollarımızda bütün kaldırımlarımızda andezit ve traverten karışımı malzemelerle tanzim edeceğiz. 4-4.75 arasında değişen kaldırımlarımız olacak. Yolda yükseklikler kaldırılıp dümdüz yol haline getirilecek. Bu cadde, halkımızın arzuladığı biçimlendirdiği yol haline gelecek. Denizli’nin örnek caddesi olacak. Tüm halkımıza hayırlı olsun.’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu