REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan, “Herkes bir engelli adayı”

Başkan Zolan, “Herkes bir engelli adayı”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Zolan mesajında, engellilerin yaşadıklarını anlayabilmek ve herkesin bir engelli adayı olduğunu unutmamasını istedi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2018 Pazar, 13:30

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük sorumluluklarından birinin, engellilerin duyarlılıklarını anlamak, sorunları için çözümler bulmak olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, herkesin bir engelli adayı olabileceğini unutmaması gerektiğine dikkati çekti.

“Engelli olmak doğuştan gelen bir durum olabileceği gibi, sonradan yaşanabilecek bir kaza, afet veya hastalıklarla da meydana gelebilir” diyen Başkan Osman Zolan, “Bu nedenle herkes birer engelli adayı olduğunu unutmamalıdır. Uygar bir toplumun en önemli niteliklerinden birinin, engellilerin günlük hayattaki etkin varlığıdır. Bu bilinçle onları toplumda aktif rol üstlendirecek projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Asıl engelin zihinlerde ve yüreklerde olabileceğini de kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mesajında “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Kent Konseyi Engelliler Meclisimiz ile Denizlimizde yaşayan engelli kardeşlerimizin sorunlarını öğrenerek, çözümler üretmek adına her türlü sosyal ve kültürel etkinlikler ile çalışmalara devam ediyoruz. Engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını iyi bir şekilde anlayarak ve onlara mevcut şartlar içinde en iyi ortamı hazırlama sorumluluğu ile hareket ediyoruz. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimin Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, vefakar ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum” görüşlerine yer verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu