REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan Kale ve Tavas’ta yatırımları inceledi

Başkan Zolan Kale ve Tavas’ta yatırımları inceledi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ve Tavas’ta yatırımları inceledi. Her mahallede vatandaşlarla buluşan Başkan Zolan sorunları ve talepleri aldı, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2016 Pazartesi, 16:10

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ve Tavas’ta başlatılan Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını inceleyerek, vatandaşlarla buluştu. Kale ve Tavas halkının yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Zolan gece geç saatlere kadar vatandaşlarla bir araya gelerek projeler kapsamında gerçekleştirilen sıcak asfalt ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyaret turuna Kale ile başladı. İlçede kurulan pazar yerini gezen Başkan Zolan, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Kale’deki Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını inceleyen Başkan Zolan, ilçede hayata geçirilen yol ve asfalt projelerini gezdi. Başkan Zolan, Kale ziyaretinin son durağında Kale Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirerek, görüş alışverişinde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR YATIRIMLARINI İNCELEDİ
İlçe ziyaretleri kapsamında daha sonra Tavas’a hareket eden Başkan Zolan, Pınarlar Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kilit parke taşı döşeme ve meydan düzenleme çalışmalarını inceledi. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, halkın sorun ve taleplerini dinledi.

Aydoğdu Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluşan Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesinin asfaltladığı Aydoğdu yolu incelemesinin ardından Kızılca Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tavas temasları kapsamında Nikfer Mahallesi’ni de ziyaret eden Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sıcak asfalt projesini yerinde inceleyerek mahalle halkıyla görüştü. Başkan Zolan, Bahçeköy ve Balkıca Mahallesi’ndeki incelemelerin ardından ziyareti tamamladı.

“TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYUYORUZ”
İki ilçede gerçekleştirdiği yoğun ziyaret programıyla ilgili değerlendirme yapan Başkan Zolan, “Denizlimizin 19 ilçesinde 622 mahallesinde her geçen gün taş taş üstüne koyuyoruz. Vatandaşlarımızın desteğinden enerji alarak daha fazla iş yapmak istiyoruz. Amacımız gayemiz budur. Zihinlerimiz vücutlarımız yoruluyor. Ama gelip sizleri görmek ve yapılan işleri yerinde incelemek bizleri dinlendiriyor. Sizlerin duasını almak, gözlerinizin içindeki ışıltıyı görmek ayrı bir güzellik” dedi. Vatandaşların verdiği destek ve gösterdiği sabırla birçok projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Zolan, “Yeni sistemle artık bir mahalleye girdiğimizde birkaç sokağı yapıp çıkmak yok. O mahallenin tamamında hiçbir sokak eksik kalmayıncaya kadar çalışacağız. 2017’nin sonunda 622 mahallemizin tamamındaki yollarımız, insanımızın ayağı toza çamura değmeyecek şekilde olacak. Bu program Kale, Tavas ile birlikte tüm ilçelerimizde başladı. İlk olarak özellikle alt yapısını tamamladığımız yerlerden başlıyoruz” diye konuştu.

“EKONOMİ ÜZERİNE OYUNLAR OYNANIYOR”
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Zolan, “Allah’ım 15 Temmuz’u bizlere bir daha yaşatmasın. Biz birbirimize sahip çıkmazsak kol kola girmezsek fitneler oyunlar bitmez, değişik şekilde karşımıza çıkar. Bugün de ekonomi üzerine oyunlar oynanıyor. Bakanımız Nihat Zeybekci de Ekonomi Bakanı olarak, Başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla birlikte yoğun bir mücadele içinde. Enerjimizi bu oyunları bertaraf etmek için harcamamız gerekiyor. İnşallah birlik ve beraberlik içinde bu dalgayı da atlatacağız” ifadelerini kullandı.

DOLAR BOZDURUN ÇAĞRISI
Vatandaşlara dolar bozdurmaları çağrısında bulunan Başkan Zolan, “Cebimizde 10 dolarımız bile olsa gidip Türk lirasına çevireceğiz. Onların parası onlara, bizim paramız bize. Başkalarının paralarını kendi paramız haline getirirsek istiklal ve bağımsızlığımız sıkıntıya düşer. Nasıl 15 Temmuz’da bu vatana ve bayrağa sahip çıktıysak kendi paramıza da sahip çıkacağız. O gün tanklarla, uçaklarla saldıranlar bugün de dolarlarla saldırıyorlar. Oyun farklı ama amaç aynı. İnşallah hep birlikte el ele vereceğiz. Bertaraf edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın çağrısını dikkate alarak hepimizin gereğini yapması gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu