REKLAMI GEÇ

Zeytinli Bahçe akaryakıt istasyonu oldu

Zeytinli Bahçe akaryakıt istasyonu oldu

Zeytinli Bahçe olarak bilinen Servergazi Mahallesi’ndeki yeşil alanın akaryakıt istasyonuna dönüştürülmesiyle ilgili süreç tamamlandı. Mahalle sakinlerinin isyanı, CHP’nin itirazları fayda etmedi, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi itirazları oy çokluğu ile reddetti. Bu kararın ardından Zeytinli Bahçe’ye akaryakıt istasyonu yapılmasının önünde engel kalmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2016 Salı, 19:54

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık dönemi toplantılarını sürdürüyor. Meclisin bugün gerçekleştirilen oturumuna Zeytinli bahçe damgasını vurdu. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin daha önce Zeytinli Bahçe için aldığı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği kararlarına askı sürecinde yapılan itirazlar ele alındı.

2 No’lu İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarını Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin gündemine alındı. Komisyon raporunun okunmasının ardından söz alan CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Çallıca, bölgede yeşil alanların katledileceğini, akaryakıt istasyonu nedeniyle trafik yoğunluğunun artacağını, yakında bulunan okulda öğrenim gören öğrencilerin zor duruma düşeceğini ve bölgede haksız rant sağlanacağını öne sürdü, karara itiraz etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise eleştirilere sert tepki gösterdi. Bölgenin yeşil alandan çıktığını, asıl yapılacak düzenlemenin ardından büyük bir bölümün yeniden düzenleneceğini belirten Zolan, haksız gerekçelerle hizmete karşı çıkıldığını söyledi.

OY ÇOKLUĞU İLE İTİRAZLAR REDDEDİLDİ
Konuşmaların ardından Zeytinli Bahçe’nin akaryakıt istasyonuna dönüşmesine imkan tanıyan 1/5000 ve 1/1000’lik uygulama imar planı değişikliklerine askı sürecinde yapılan itirazlar oylamaya sunuldu. İtirazlar CHP’nin red oyuna karşılık AK Parti ve MHP’nin oylarıyla kabul edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde alınan kararın ardından Zeytinli Bahçe’nin akaryakıt istasyonuna dönüşmesinin önündeki tüm engeller de kalktı.

Yorumlar

abuzer   -  Bağlantı 14 Aralık 2016, 17:13

zeytin ağacı hiç görmedim, oradaki bina tahrip edilmişti camları kırıktı çirkin yazılar yazılmıştı. Geceleri yanından yürüyerek geçmeye cesaret eden de pek yoktu sanırım. yıkım isabet oldu ama benzin istasyonu soru işareti.

denizli   -  Bağlantı 14 Aralık 2016, 08:28

benzin istasyonu yapılacak yerin karşısı okul alanı. okul arsasının dibine benzin istasyonu gibi tehlikeli bir yapıyı hangi vicdanla yapıyorsunuz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu