REKLAMI GEÇ

Hamilelik Okulunda 5. dönem

Hamilelik Okulunda 5. dönem

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirilen Hamilelik Okulunda 5’inci dönem eğitimleri başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2016 Çarşamba, 13:37

Kent Konseyi binasında düzenlenen 5. dönem açılışına, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Koşar Can ve kursiyerler katıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiğini vurgulayan Değirmenci, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görülen Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında ilk olarak Evlilik Okulunu hayata geçirdik. Evlilik öncesinde insanları bilinçlendirmek, sağlıklı ve doğru bilgiler vermek istedik. Kursiyerlerimiz ile kurs sonunda bir dizi anket çalışması yaptık. Kurslarımıza gelen vatandaşlarımız Hamilelik Okulu talebinde bulundular. Oradan çıkan sonuç ile bu kursumuzu başlattık” dedi.

“ANNE BABALARIN BİLİNÇLİ OLMASINI İSTİYORUZ”
Anne-babaların bebeklerini hasretle beklediğini ifade eden Değirmenci, “Onlar Türk toplumunun geleceği, Türkiye’yi yönetecek insanlar. Onlar bilimde, teknolojide ülkemizi geleceğe taşıyacak ve yön verecek olan yeni nesiller. Ve bu yeni nesillere anneler ve babalar yön verecek. Çocukları büyütecek olan anne ve babaların da bu noktada bilinçli olmasını istiyoruz. Hamilelik sürecinde ve sonrasında anne ve çocuğun sağlığı konuları ile ilgili tıp merkezi ile protokol yaptık. Bu çerçevede sizlere eğitimler verilecek, bu süreçte en doğru bilgileri almanızı istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu