REKLAMI GEÇ

İtfaiyenin dikkati faciayı önledi

İtfaiyenin dikkati faciayı önledi

Üçgen kapalı olduğu için mecburi istikamet verilen Doğan Caddesi’nde facianın eşiğinden dönüldü. İtfaiye bir çatının tehlike oluşturması nedeniyle caddede trafik akışını durdurdu, iki dakika sonra çatı büyük bir gürültüyle düştü. Olay, itfaiyenin dikkati sayesinde ucuz atlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2017 Salı, 15:28

Denizli dün akşam saatlerinden itibaren hızını artıran şiddetli rüzgarın etkisi altında. Saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreye kadar yükselen lodos nedeniyle şehirde sorunlar birbiri ardına geliyor.

DOĞAN CADDESİ’NDE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ
Kavşak çalışmalarının sürdüğü Üçgen’de trafik akışının aktarıldığı Doğan Caddesi’nde facianın eşiğinden dönüldü. Cadde üzerinde bulunan apartmanın çatısının uçma aşamasına geldiğini fark eden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, bölgede hızla önlem aldı, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı.

Caddenin boşaltılmasından iki dakika sonra ise korkulan oldu ve çatı büyük bir gürültüyle yola düştü. Yoğun araç trafiğinin yaşandığı yolda itfaiyenin trafiği durdurması, muhtemel bir facianın da önüne geçmiş oldu.

Yola düşen çatı parçaları itfaiye ekipleri tarafından toplandı, araçla çatıya çıkan ekipler, asılı kalan çatı parçalarını da tehlike yaratmaması için söktü. Olay, itfaiyenin dikkati sayesinde ucuz atlatıldı.

İHBAR YAĞDI
Gün içinde şiddetli rüzgar nedeniyle İtfaiye ekiplerinin telefonları hiç susmadı. Birbiri ardına gelen ihbar telefonlarına yetişmekte zorlanan itfaiye ekipleri, çatı uçması ve tabela düşmesi vakalarına müdahale etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu