REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Meclisi’nden teröre lanet

Büyükşehir Meclisi’nden teröre lanet

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısını lanetledi, Türk milletine başsağlığı diledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Hainler ve işbirlikçileri ne yaparlarsa yapsınlar emellerine asla ulaşamayacaklar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2016 Salı, 15:09

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantılarının 2’nci birleşimini Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yapılan toplantıda İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısı lanetlendi. Meclis üyeleri, şehit polis ve vatandaşlar için saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın davetiyle şehitler için Fatiha okundu.

“EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR”
Meydana gelen hain terör saldırısıyla ilgili açıklama yapan Başkan Zolan, “Bu ülkeyi bölmek parçalamak ve yükselişini durdurmak noktasında maşa olanlar ve o maşayı elinde tutan güçler maalesef ülkemizde bir saldırı daha gerçekleştirmişlerdir. Birçoğu emniyet mensubu toplam 44 vatandaşımız şehit olmuştur. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Şu bilinsin ki bu ülke son neferine kadar bayrağını göklerde dalgalandırmaya devam edecektir. Hainler ve işbirlikçileri ne yaparlarsa yapsınlar emellerine asla ulaşamayacaklar. Bu noktada ne yapılması gerekiyorsa millet olarak devlet olarak sonuna kadar yapılacaktır” dedi.

“HESAP VERECEKLER”
Türkiye’nin önünü kesmek, yürüyüşünü yavaşlatmak için kurulup beslenen terör örgütleri olduğunu dile getiren Başkan Zolan, “Adları ne olursa olsun, değişik adlar altındaki bu terör örgütlerinin aslında sahibi tektir. Zamanı geldiğinde hangi terör örgütüne ihtiyaç varsa devreye sokularak insanlıktan nasibini almayan saldırılarla ülkemin huzuru ve ilerleyişi bozulmak istenmektedir. Bu örgütlerin sahipleri açıkça ortadadır. Son iki aydır da maşayı tutan o eller kendilerini dünyaya ifşa etmeye başlamışlardır” diye konuştu.

“TERÖR SONA ERECEK”
Başkan Zolan, Türk milletinin tek yumruk olduğunu belirterek, “Şunu bilsinler ki artık bu terör sona erecek. Türkiye ile Türk milletiyle bir hesabınız varsa, bu devlet bu millet o hesabı görmeye hazırdır. Bu hesabı daha önce Çanakkale’de Dumlupınar’da gördük. Mertlikten uzak bu batı zihniyeti, terör örgütleri üzerinden namertçe ülkemizi dizayn etmeye çalışmaktadır. Bu iş sona erecektir. Artık yola çıkıldı. Bu yoldan dönüş yok. Birlik ve beraberlik içinde milletçe üstesinden geleceğiz” dedi. Başkan Zolan, sözlerine şöyle son verdi: “Gecenin en karanlık olduğu yer, güneşin doğmasına en yakın andır. İnşallah yarın daha güzel olacak bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Vatan için evladını annesini babasını şehit vermiş tüm insanlarımıza başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Daha sonra Meclis grup başkanvekilleri de terör saldırısını lanetleyerek, şehitlere rahmet, Türk milleti ve şehit ailelerine başsağlığı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu