REKLAMI GEÇ

Denizli Büyükşehir, TUSELOG’da pilot belediye seçildi

Denizli Büyükşehir, TUSELOG’da pilot belediye seçildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği ve Yerel Yönetimler Birliği işbirliğinde yürütülen “Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı (TUSELOG) Programı”nın uygulanmasında “pilot belediye” seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2015 Salı, 12:52

“Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı (TUSELOG) Programı” uygulamasında, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’den seçilen tek yerel yönetim oldu. Saha çalışmasıyla pilot mahalle seçilen yerlerde belirlenen sorunlar ile bunların çözümü konusundaki alışmaların daha sonra diğer mahallelerde de uygulanmasını amaçlayan programın tanıtımı, mahalle muhtarları ve azaların da katıldığı toplantıyla yapıldı.

“PROJE DENİZLİ’DE YAPILIR”
Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, toplantıda yaptığı konuşmada, projenin Denizli için önemli bir adım olduğunu belirterek, “Türkiye’de bir proje yapılacaksa o da Denizli’de yapılır. Bugüne kadar bunun pek çok örneğini gördük. Bu konuda mütevazi olmaya gerek yok. Biz ne yaptığımızı biliyoruz ve kendimize güveniyoruz. Türkiye’deki büyükşehirler arasında sadece Denizli Büyükşehir Belediyesi bu projenin ortağı olmuştur” dedi.

4 İLÇEDE, 4 MAHALLE BELİRLENDİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy ise, programın uygulanması için Çardak’ta Hürriyet, Serinhisar’da Şair Eşref, Merkezefendi’de Hisar ve Pamukkale’de Mehmetçik’in “pilot mahalle” olarak belirlendiğini, buralardaki eksikleri tespit eerek, ilerleyen süreçte tüm mahallelere yaygınlaştıracaklarını söyledi.

MUHTARLAR AKTİF ROL ALACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanı Halil İbrahim Kaşlıköse de, bundan sonraki süreçte çalışmaların sahada devam edeceğini, pilot uygulama alanı olarak seçilen mahallelerde istek ve taleplerin alınmasının ardından sorunların çözümü doğrultusunda faaliyetler yürütüleceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu