REKLAMI GEÇ

Acıpayamlılardan Zolan’a ziyaret

Acıpayamlılardan Zolan’a ziyaret

Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren 16 dernek ve 6 mahalle temsilciliğinden oluşan Acıpayam Dernekler Birliği, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2017 Pazar, 11:52

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren 16 dernek ve 6 mahalle temsilciliğinin oluşturduğu Acıpayam Dernekler Birliğini kabul etti.

Ziyarete, Acıpayam Dernekler Birliği Temsilcisi Ramazan Kanlık ile Acıpayamlılar Derneği Başkanı Nurcan Sağırgan, Girenizliler Derneği Kurucu Başkanı Sabit Kızılhan, Girenizliler Derneği Başkanı Mehmet Öztan, Alaaddinliler Derneği Başkanı Hüseyin Okcan, Kocapınarlılar Derneği Başkanı Sezai Söylemez, Kumafşarlılar Derneği Başkanı Ramazan Afşar ve Yardımcısı Mehmet Doğaç, Yassıhöyüklüler Derneği Başkanı Mehmet Ali Turhan, Yazırlılar Derneği Başkanı Serkan Kar ve Olukbaşı Mahalle Temsilcisi Mustafa Dağ katıldı.

Acıpayam Dernekler Birliği Temsilcisi Ramazan Kanlık, 16 dernek ve 6 mahalle temsilciliğinden oluşan bir birlik olduklarını belirterek, “Bu vesile ile sizleri ziyaret ederek birliğimizi tanıtmak istedik” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLURUZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsederek, “Hemşeri dernekleri özelinde en önemlisi doğduğun yeri unutmamak ve bunu da gelecek nesillere aktarabilmek. Bu noktada dernek ve birlik anlamındaki adımınızı önemsiyorum. Ben güzel şeylerin çıkacağına inanıyorum. Etkinliklerinizde ve organizasyonlarınızda bizde aranızda olmaktan mutluluk duyarız. Her zaman yanınızda oluruz. Güzel ve toplumun yararına olacak, birleştirici işlerde birlikte oluruz. Siz birliktelik sağlayarak bir adım öne geçmişsiniz. Birliğiniz hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu