REKLAMI GEÇ

Denizli Ekim ayında tiyatroya doyacak

Denizli Ekim ayında tiyatroya doyacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun, Ekim ayı oyun programı açıklandı. Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, ay içinde 8 farklı oyunla tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2019 Cuma, 10:45

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Ekim ayı içerisinde 8 farklı oyunu sahneleyecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Ekim ayı programında, ’39 Basamak’, ‘Masallar Diyarı’, ‘Bir Deli’nin Hatıra Defteri’ ’80 Günde Dünya Gezisi’ ve ‘Geç Kalanlar’ ile sahne alacak. Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise ‘Kulaktan Kulağa’, ‘Skeç Fabrikası’ ve ‘Çehov Kısa Oyunları’ adlı oyunları Denizlililer için sahneleyecek.

Program hakkında detaylı bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemleri için http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden bilgi alınabilir.

BAŞKAN OSMAN ZOLAN’DAN DAVET
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni sezonda oyunlarının kapalı gişe olarak sergileneceğine inandığını belirterek, “Denizli’nin kültürel hayatında çok önemli bir renk olan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün birbirinden değerli oyunlarını izlemeye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Denizli, Ekim ayı içerisinde de çok güzel oyunları izleyecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu