REKLAMI GEÇ

ATS Sevindik İş Merkezi’nin temeli atılıyor, yapımı 2 yılda bitecek

ATS Sevindik İş Merkezi’nin temeli atılıyor, yapımı 2 yılda bitecek

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Hasan Kasapoğlu’nun yaptığı ATS Gayrimenkul, eşsiz mimari ve fonksiyonel tasarıma sahip olacak Sevindik İş Merkezi’nin temelini Ağustos ayı sonu ya da Eylül ayı başında atacak. 2 yılda tamamlanacak olan iş merkezinde satışlar da başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2017 Cumartesi, 09:53

Denizlili sanayici ve iş insanlarından oluşan 9 ortak tarafından 2016 yılında kurulan ATS Gayrimenkul, Sevindik Mahallesi’nin kaderini değiştirecek bir projeyi hayata geçiriyor.
35 bin metrekarelik inşaat alanı ile bölgenin en yüksek binası olma özelliğine sahip olacak olan, fark yaratacak çok amaçlı ATS Sevindik İş Merkezi’nin temeli Ağustos ayı sonu ya da Eylül ayı başında atılacak olmasına rağmen, yatırımcıların büyük ilgisini çekiyor. Çok sayıda yatırımcı daha temel atılmadan iş merkezinden yer almaya başladı.

ATS SEVİNDİK İŞ MERKEZİ ÖZGÜN MİMARİSİYLE FARK YARATACAK
Merkeze, sanayi bölgesine, havalimanına yakınlığıyla öne çıkan ATS Sevindik İş Merkezi, içerisinde bulunan iş yerleri, otel, restoran, konferans ve toplantı salonları gibi çok amaçlı mekanları ile çevresinin değerini artıracak, özgün mimarisiyle şehirde fark yaratacak.
ATS Sevindik İş Merkezi’nde alanları 1100 metrekare ile 1650 metrekare arasında değişen 3’er katlı 19 iş yeri bulunuyor. Merdiven ve yük asansörleri ile katları birbirine bağlı iş yerlerinin yapısı eşsiz bir fonksiyonellik sunacak. 2. katta ise 4 adet konferans, toplantı ve düğün salonları gibi çok amaçlı mekanlar yer alıyor. Bu salonların şeffaf, açılıp kapanabilir çatıları ferah ve aydınlık bir ortam oluşturacak. 3. kat ile birlikte ATS Sevindik İş Merkezi’nin otel bölümü başlıyor. Zemin kattan kendine ait asansörler ile ulaşılan otelin ilk katında lobi ile beraber yemek, oturma ve 30 kişilik TV salonu bulunuyor.

MİSAFİRLERİNİ PANORAMİK ŞEHİR MANZARASI EYLİĞİNDE AĞIRLAYACAK
ATS Sevindik İş Merkezi, şehrin tamamına hakim olabilecek 65 metredeki en yüksek noktasında bulunan 120 kişilik restoran, misafirlerini panoramik şehir manzarası eşliğinde ağırlayacak. Ortak kullanım alanlarının enerji gereksinimleri güneş panelleriyle sağlanacak.

İŞ MERKEZİ’NDE LÜKS OTEL DE OLACAK
Sevindik İş Merkezi’nde 36 süit, 8 standart odadan oluşan 44 odalı butik otel de yer alacak. Otele bağlı 1685 metrekare ve 1136 metrekarelik iki restoran olacak. Çok amaçlı otel salonlarının da yer alacağı iş merkezinde 350 araç kapasiteli otoparkta yer alacak.

“GÖZ ALICI YAPISIYLA ŞEHİR DE FARK YARATACAK”
ATS Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet Rabuş, “Gelişmeye, kaliteye ve güvene büyük önem veriyoruz. Bu sektördeki ihtiyaçlara fonksiyonel, çağdaş çözümler bulmaya çalışıyoruz. Sektörümüzde en iyi olmaya, paydaşlarına en iyi değeri yaratmaya ve sürdürülebilir bir büyüme çabası içinde olma ilkesi ile yola koyulduk. Bu amaçla ülkesi, müşterileri, ortakları ve tedarikçileri için faydalı, güvenilir ve saygın bir şirket olmak temel hedefimiz. Yenilikçi yapılar ve öncü yaklaşımlarla fark yaratan, paydaşlarına ve müşterilerine en iyi değeri yaratmayı hedefleyen bir GYO şirketi olmak en büyük hedefimiz. ATS Sevindik İş Merkezi, göz alıcı yapısıyla şehirde fark yaratacak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu