REKLAMI GEÇ

Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7’den 70’e herkese spor yaptırmak için düzenlediği “Yaz Spor Okulları” kayıtları başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2017 Pazar, 13:18

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaz ve kış olmak üzere yıl boyu Denizlililere ücretsiz olarak sunduğu “Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları” kayıtları başladı.

Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan Yaz Spor Okulları kapsamında atletizm, badminton, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güreş, judo, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme ve zumba branşlarında eğitim verilecek. Yaz Spor Okulları’na katılmak isteyen vatandaşların başvuruları ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu yanındaki ofisten ve Yenişehir Spor Merkezi’nden alınıyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaz ve kış sezonlarında hayata geçirdikleri spor kurslarının tamamının ücretsiz olduğunu kaydederek, spor yaparken kullanılan alet ve materyallerinde yine Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını belirtti. Sporun hayatın ta kendisi olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Spor insana disiplin kazandırır, ekip ruhu oluşturur. Düştüğünüz zaman ayağa kalkmayı, kaybetmeyi, kazanmayı öğretir. Spor sağlık ve mutluluk demektir. İnsanımızın daha sağlıklı ve mutlu olması için imkanlarımızı sonuna kadar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu