REKLAMI GEÇ

İl Genel Meclisi’nde seçim firesi

İl Genel Meclisi’nde seçim firesi

Denizli İl Genel Meclisi şubat ayı toplantılarının ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Dün gerçekleştirilen ilk toplantı ve bugünkü birleşimde de devamsızlıkların çokluğu dikkat çekti. Toplantıya katılmayan üyelerin çoğu, yerel seçimlerde başkan ya da meclis üyesi adayı olan isimlerden oluşuyordu.

/ DENİZLİHABER / 6 Şubat 2014 Perşembe, 17:33

ŞENGÜL BOZ
Çarşamba günü başlayan İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları devam ediyor. İlk toplantıya katılmayan ve partisinin Pamukkale Belediye Başkan adayı olan İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkanlığı ettiği ikinci birleşimi açarken, “Seçim sürecine girilmesiyle birlikte yeni bir süreç başladı. Seçim çalışmaları nedeniyle bugün çok eksiğimiz var” sözleriyle devamsızlıkların nedenini açıkladı.

MECLİS MART’TA TOPLANACAK
Gürselin, kendisinin de aday adayı olmamasına rağmen partisi tarafından Pamukkale Belediye Başkan Adayı gösterildiğini vurgulayarak, “5 yıldan beri birlikte çalışıyoruz. İl Genel Meclisi toplantılarını bu ay sonlandırmayı düşünüyorduk. Ancak, denetim komisyonu çalışmalarına devam ettiği için bunu yapamıyoruz. Aday olan arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

İl Genel Meclisi üyeleri, valilik tarafından gündeme alınması teklif edilen 5 maddeyi görüşerek ilgili komisyonlara havale etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu